Doktor seçimi kararsızlığı(Diyarbakır)
Ilknur_emin detaylıya girmedim daha
Havva1212 bende kaç defa ona gittim vallahi ultrasyonda didik didik bakıyor insana süper bir doktordu
Lilensa evet bende dünya Doğum hakkında iyi seyler duymadım doktorlar iyi ama hijyen diye bişey yokmuş hatta komşumuz Doğuma gitti sedye bile kırıkmış
Minik_kuzu aynen canım sadece bebeğe değil anneye de bakıyor benim.böbregimde genişleme vardı kendisi bildii safrada taş varmış o dikkat etti güzel bir doktordu ama artk çalışmıyor
19 gün sonra
bebik1 canim nasil gidiyor gebelik
bebik1 iyim canim bende hafif toplanmalar başladı bebekte 34+3 olduk bizde çarşamba gittim çetin beye bnde. Inan cok kararsızım kuzum ya galiba orda yapcam
Havva1212 çok az kalmış senin canım inşallah sağlıkla,mutlulukla bebeğini kucağına alırsın🙏 Peki neden kararsızsın canım?sonuçta bende tecrübesizim hastane yeni açıldı ama şöyle söyleyim bi kere kontole gittiğimde bi adam geldi doktora çok teşekkür etti dedi ki hemşirelerinizden,hizmetlilerinizden tutun çok ilgilisiniz hepinize teşekkür ederiö dedi Almanya ya gidecez dedi doktor sıkıntı yok yolculuk yapabilir dedi eşim de gördü içim rahat etti doğrusu
bebik1 hastane yeni diye kuzum birde bende normal doğum istyrm doktor nasıl bilmiyorum sorduklarim.hep sezeryan ondan ebeleri genç tereddüt ettim
tuce026 hayır canım kendi giriyor ama açılma kntrllerini ebe yapıyor sancı esnasında ondan dolayı birde emzirme falan onlar yardımcı olacağı için tereddütte kaldım. Ama doğumu doktor.kendi yaptırıyor.
bebik1 tabiki aynen öyle cnm doğumu orda yaparsam mutlaka bilgi veririm sana🤗
- Düzenlendi
Havva1212 Kuzum 15 ekimde aşırı kusma sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Çetin bey 2 gece yatışımı yaptı hastaneye sürekli kontrol etti beni. Kaldıgım kat 4. Kat doğum katıydı. Ebeler gelip ateş ölçmesi tansiyon ölçmesi yaptılar. Çok çok ilgilendiler. Ebeler genç değildi o kadar da ama hemşireler bayagı gencti. Genc olmalarına ragmen 48 saatlik damar enjeksiyonunu bir tanesi bile kötü yapmadi yaaa bakıyordum da bu kadar genç ve bu kadar başarılı hayret ettim 😁 o an aklıma sen geldin düşün. Yani ben çok memnun kaldım. Ultrasona sürekli aldı çetin bey neredeyse yarım saat bakıyor. O sırada sohbet ediyor rahatlatıyor. Kesin ve net kararımı verdım ordayım inşallah
Bower hastanesine giden var mı orası nasıl?