Analı babalı büyüsün çok güzel bir Doğum olmuş MaşAllah peki kaç kilo doğdu bebeğin ☺️

Glydn çok teşekkür ederim💕 sevdiğim insanlardı hepsi ve destekleri çok yardımcı oldu. Masaj yaptılar sürekli belime, her sancı geldiğinde konuşarak sakinleştirdiler. Doğuma selfiler çekilerek gittik zaten 😁 Keyifli ve unutulmaz bir anı oldu hepimiz için🥰

BusraBB çok güzel anlatmışsınız normal doğum isteyenler sayenizde tekrar cesaretlendi

@BusraBB hayat değişiyor gerçekten değil mi 😊 ben de hep bunu düşünüyorum

BusraBB maşallah size 👏🏻👏🏻👏🏻 Okurken resmen kasıklarıma ağrı girdi 😊 darısı biz bekleyen hamile annelere olsun inşallah. İlk doğumumu çatı darlığı ve bebeğimin kilolu olması nedeniyle sezaryan yaptım. Umarım bu defa normal yapabilirm

BusraBB Öyle güzel anlatmışsın ki resmen seninle birlikte bende burada doğurdum🤣🤣 Darısı hepimizin başına Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza alabilmeyi sana da sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸

Nermink aminn inşallah💕rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin .İnşallah istediğiniz şekilde olur doğumunuz ☺️

Mihribali aminn çok teşekkür ederim ☺️ inşallah sağlıkla, güzel bir doğumla kucagınıza alırsınız bebeğinizi 💕

Misskokulumm

BusraBB nasıl ıyı geldı dogum hıkayen cok sevaba gırdınız valla paylasarak.rabbım sızede esınızede evladınızıda uzun saglıklı ömürler nasip etsin 😊

Misskokulumm

BusraBB nasıl ıyı geldı dogum hıkayen cok sevaba gırdınız valla paylasarak.rabbım sızede esınızede evladınızıda uzun saglıklı ömürler nasip etsin 😊

BusraBB sanki ben yasamis gibi oldum okurken on sayfa olsa okurdum heralde tesekkurler cok guzel anlatmissin Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah rabbim uzun omurler versin sag salim kucagimiza almanin darisi basimiza 🥰🎈

Gozdearslaner çok teşekkür ederim. Bir nebze içinizi rahatlatabildiysem ne mutlu bana 💕☺️

Tugba2034 plastik tığa benzeyen ince bir şeyle ama hiç canınız acımıyor hissetmiyorsunuz bile sadece ılık ılık suyun aktıgını hissettim