Analı babalı büyüsün çok güzel bir Doğum olmuş MaşAllah peki kaç kilo doğdu bebeğin ☺️
Çatı Darlığıyla Normal Doğum 👼🏻💙
LifeandFeel çok teşekkür ederim 🙏🏻 Doktor ultrasonda 3400-3600 arası görünüyor dedi ama bizimki 3140 kg doğdu😁😁
BusraBB maşallah iyi doğurmuşsun canım tebrik ediyorum 🥰🥰
@BusraBB öyle yapayım canım, yürümeye çalışayım
@BusraBB hayat değişiyor gerçekten değil mi 😊 ben de hep bunu düşünüyorum
BusraBB Öyle güzel anlatmışsın ki resmen seninle birlikte bende burada doğurdum🤣🤣 Darısı hepimizin başına Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza alabilmeyi sana da sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
BusraBB nasıl ıyı geldı dogum hıkayen cok sevaba gırdınız valla paylasarak.rabbım sızede esınızede evladınızıda uzun saglıklı ömürler nasip etsin 😊
BusraBB nasıl ıyı geldı dogum hıkayen cok sevaba gırdınız valla paylasarak.rabbım sızede esınızede evladınızıda uzun saglıklı ömürler nasip etsin 😊
BusraBB sanki ben yasamis gibi oldum okurken on sayfa olsa okurdum heralde tesekkurler cok guzel anlatmissin Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah rabbim uzun omurler versin sag salim kucagimiza almanin darisi basimiza 🥰🎈
BusraBB ebe suyu nasil patlatiyor? Igneyle filan mi
Gozdearslaner çok teşekkür ederim. Bir nebze içinizi rahatlatabildiysem ne mutlu bana 💕☺️
Minikkalbimm çok teşekkür ederim.🥰İnşallah allah sizede böyle güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi 💕