Nigar_91 çook teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için 💗 sizde sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi inşallah🥰

BusraBB ne güzel anlatmışsın adeta ben doğurmuşum gibi hissettim☺ Allah saglıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin💕

BusraBB Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin 💞 öyle güzel bir hikaye olmuş ki dilerim ömrü de böyle güzel ve kolaylıklarla geçer💞

Mucizem260619 baştan kafanıza normal doğumu koyduysanız allahın izniyle olur 💕 inşallah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız 🥰

ozgedrms çok teşekkür ederim aminn inşallah 💕🙏🏻sizde bebeğinize kolaylıkla ,sağlıkla kavusursunuz inşallah 🥰

BusraBB gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi👼🏼 Maşallah çok güzel bir doğum hikayesi ne güzel herkesin yanınızda olması stres yaratmamış sizde. Ben sanki strese girerdim gibi geldi şahsen istemem herhalde o kadar kalabalık🙄 bütün yorumlarınızı da okudum çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız👏🏻Allah sağlık ve huzurla büyütmek nasip etsin

Analı babalı büyüsün çok güzel bir Doğum olmuş MaşAllah peki kaç kilo doğdu bebeğin ☺️

Glydn çok teşekkür ederim💕 sevdiğim insanlardı hepsi ve destekleri çok yardımcı oldu. Masaj yaptılar sürekli belime, her sancı geldiğinde konuşarak sakinleştirdiler. Doğuma selfiler çekilerek gittik zaten 😁 Keyifli ve unutulmaz bir anı oldu hepimiz için🥰

BusraBB çok güzel anlatmışsınız normal doğum isteyenler sayenizde tekrar cesaretlendi

@BusraBB hayat değişiyor gerçekten değil mi 😊 ben de hep bunu düşünüyorum

BusraBB maşallah size 👏🏻👏🏻👏🏻 Okurken resmen kasıklarıma ağrı girdi 😊 darısı biz bekleyen hamile annelere olsun inşallah. İlk doğumumu çatı darlığı ve bebeğimin kilolu olması nedeniyle sezaryan yaptım. Umarım bu defa normal yapabilirm