@Mutire ayy canım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki Allah razı olsun. Rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah yuzunuzden hic gülücük eksik olmasın. Ben ve benim gibi isteyen herkese de nasip etsin insallah ☺️

Busra_24 ayy kuzuummmm Allah razı olsun canimin içi inşallah güzel haberlerini verdiğin zamanları da görürüz herşeyin vardır elbet zamanı 😘😍

Busra_24 eylul benim icin hem mutluluk hem huzun demek ilk gebeligimde bebegimi eylulde kaybettim😓 cok zorluklar yasadim yine bir eylul geldi ve bu sefer oglumu kucagima almanin heyecanu icindeyim cok mutluyum🤗🤗 rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah kimsenin kucagi bos kalmasin amin🤲🙏❤

@Kaderozy Rabbim mutluluğunu daim etsin sağlıkla kucagına al oglunu yuzunuzden gulucuk eksik olmasin inşallah☺️ bende senin gibiyim eylülde kızımı kaybettim inşallah bu eylülde onun acısını hafifletecek guzel haberler alirim

Sunay10_ mayısta oldum canım 3ay dedı banada zaten kurtajdan yarım saat sonra kanamam geldi onuda adet olarak saydım hazıran oldum temmuz oldum bıttıkten sonra korunmayı bıraktım