Kızlar merhaba,
Öncelikle hiç birimizin kucağı boş kalmaz inşallah Rabbim bize de bu mutlu haberi nasip eder inşallah ☺️
1 Ağustos son adet tarihim sanırım bu aralar değerlendirme zamanı ☺️ Kimlerin ben gibi umudu Eylülde güzel haberi vermek gelin toplanalım birlikte bekleyelim☺️

Hayırlısıyla insallah 🥰 Umutlar Eylüle🙏🏼

@Mine_35 inşallah mutlu haberi alırız ☺️ ne zaman senin beklenen adet tarihin?

Busra_24 insallah cnm haziranda kürtaj oldum bu ay kısmetse istiyorum artık😊 7 eylül

@ozgeecan9 ben geçen sene 20 eylül 26 haftalık bebeğimi kaybettim yüksek tansiyonum yüzünden ☹️ bende artik istiyorum hayirlisiyla.
      1 Eylül ben 7 Eylül sen ikimizde güzel haberi alalim bu ay ☺️

Busra_24 biz 28+3 olduk teyzesi postuna da size iyi dileklerde bulunmak için geldik 😍
        Rabbim en hayırlı zamanda , sağlıklı , huzurlu bir evlat nasip etsin inşallah
        Rabbim evlat kokusundan mahrum etmesin
        Rabbim isteyen tüm kardeşlerimizin karnını kucağını doldursun
        Rabbim evinizin içine evlat kokusuyla neşe evlat kokusuyla huzur nasip eylesin Allah gonlunuzde kini en hayırlı şekilde , kalbinize razı etmeyi nasip etsin 🤲🏻 inşallah sizler bize mujdelerjnizi bizler sizlere dogumumuzun haberini veririz ve inşallah hep boyle devam eder
        🌈💜

Busra_24 üzülme canım vardır rabbimin bi bildiği benim de kalp atışları durdu hemde 1 kimyasal 2 kürtaj.. hayırlısyla güzel haberleri alalımmm 🥰

@Mutire ayy canım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki Allah razı olsun. Rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah yuzunuzden hic gülücük eksik olmasın. Ben ve benim gibi isteyen herkese de nasip etsin insallah ☺️