Umutlar Eylül'de ☺️
Kızlar merhaba ben dün ovulasyon testine başladım dün silik çizgi çıktı bugün yaptım hiç çizgi çıkmadı böyle oluyor mu ya çok merak ettim birde bugün hafif bir lekelenme gördüm
Kızlar merhaba,
Bu Cuma günü hurmetine bütün dualarımız kabul olsun. Isteyen herkesin hakkında hayırlısı olsun kucaklarımız bos kalmasin insallah 😍 Ne durumdasınız nasıl gidiyor?
Bu Cuma günü hurmetine bütün dualarımız kabul olsun. Isteyen herkesin hakkında hayırlısı olsun kucaklarımız bos kalmasin insallah 😍 Ne durumdasınız nasıl gidiyor?
Kızlar bende regli oldum,eylül şans getirsin herkese💜
@Blackkcat olsun canım Rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla versin insallah❤️
Benimde eylüle kaldı artık☹️☹️☹️Bugün nirden hasta oldum
Sunay10_ Yumurtlama başladı o zaman senin😊👍🏻👍🏻
Bi süredir mutlu haber bekliyoruz ama olmuyo işim gereği şuanda biraz stresli bi bölümde çalışıyorum o yüzden umudum kalmıyor hamile birilerini görünce benim olmayacak mı acaba diyorum kendi kendime konuşuyorum olsun olmasada eşimle mutlu bi evliliğim olabilir diye düşünüyorum karmaşık duygular içerisindeyim 😞😞😞😞
@Mine_35 Rabbim gönlüne göre versin canım. Stres yapma Allahın izniyle olur. Bende geçen sene 21 Eylülde 7 bucuk aylık bebeğim yüksek tansiyonum yüzünden kaybettim ölü doğum yaptım. Ona acıyı ağrıyı çektim ama elim boş. Seni anlayabiliyorum yani bende 1 senedir beklerim inşallah hayirlisiyla hayirli zamanda aliriz güzel haberleri canım. Allahtan umut kesilmez.
Amin inşallah allah nasip etmedimi olmuyo bizim için bi zaman var demek ki....çok üzüldüm senin adına güEl bi zamanda alcaz demekli haberi😊
- Düzenlendi
Umutlarimiz Eylül’de 😊🌸
3aydir anladimki tam 32 gun de bir oluyom artik 32sayacam
Bugun benimde daha 4.gunum adetim bitsin calismalara devam
3aydir anladimki tam 32 gun de bir oluyom artik 32sayacam
Bugun benimde daha 4.gunum adetim bitsin calismalara devam
DiplomaliEvHanimi benimde 2.gün ne zamanı gösteriyor takvim yumurtlamayı canım,inşallah bu ay herkese sürpriz yapar🤲🏻
Bugün regli 2.günüm hormon testi yaptırdım asm de bakayım değerlerim nasıl,bazı günlerde sol göğsümün ucundan beyaz süt gibi bişey geliyor,prolaktini merak ettim