Sanki hic kimse popkek alamiyorda sanki kebap dedik ne dedik ya burds herkes bisey yaziyor

Yaaa varya bu insanlarin cani sıkıliyo resmen huzursuzlk cikartmk icin burda takiliyo gibiler kiz ne demis Allah askina kek cikolata bunda ne var allah askina yemiyn vs diyosnz bizlerde icinde yuzmuyorz kek cikolatann ama illaki yeniyo yenilebiliyo 😒 bos yapiyosnz bazen cidden ...

Cecriin gelipde benim tartisma basligimi siliyorlar kim oluyosunuzda siz kimsiniz siliyorsunuz ya benim kendi hesabim kendi istegim yazarim ne istersem kime ne

Awkim boşver canm yaa yine milletin cani sıkılmış anlaşılan saracak yer arıyo popkek çikolata dediğin 50 kuruş

clmmmmm yok ya sanki ben 50 tl lik birsey yazdim alamiyor kimse

clmmmmm harbiden cok kotu insanlar var ya ben sohbet muhabbet olsun diye yazdim yani kotu anlamda degil

Awkim ayrıca sen postta zaten yiyecek içerir yazmışsın aşerme konusunda kendine güvenmeyen girip bakmasın posta bence

Awkim yok kız senin post başlıgını degiştiren admin diyorum

clmmmmm burda bu yazdigimi yenide silemiyorum nasil siliyim bu postu ben ne hata yaptimda yazdim vallah sile bilseydim silirdim olmuyo silmek galiba yazdigim postu tamamen

konu başlıklarının yiyecek ya da içecek içermesi forum kuralları gereği yasaktır.Tespit edilen konulara müdahale edilir.Tüm anne adayları aynı gelire sahip olmadığı gibi aynı merkezi konumlarda değiller hatta bazı anne adaylarımız hamileliklerini yalnız geçirmek durumunda,yanında istediğini alacak kimsesi yok.
            Yiyecek postu başlığına giren annelerin tercihi kendisine aittir.Anlayışınız için teşekkürler

clmmmmm tsk ederim ben fazla anlamiyorumda silsin bu postu kendimiz sile bilseydik daha guzel olurdu rahatsiz edenlerde var engelliyemiyorum da

Awkim düşüncesiz misin yani alanilen var alamayan var. Hamileliğini yalnz geçiren var kimsesi olmayan var. Napalım yani popkekle mutluysan !