Heisenberg, başlığı Yiyecek içerir olarak değiştirdi.

Aynen bukadar açık bir şekilde yazılmasa daha dikkatli olunsa sonuçta yiyen var yiyemeğen var

Awkim çok şekerden öyle oluyordur. Şeker yüklemesinden sonra benim de çok hareketlenmişti. Çok yemeseniz daha iyi bence 😊

Prensesgeliyor saat 11 i geçiyor bu saatte yapmayın allh askina canı çeken olur açık yer bulup alamayan olur yani canın onları çekiyorsa sorun ne burda post acilcak ne var anlamadm

Sanki hic kimse popkek alamiyorda sanki kebap dedik ne dedik ya burds herkes bisey yaziyor

Yaaa varya bu insanlarin cani sıkıliyo resmen huzursuzlk cikartmk icin burda takiliyo gibiler kiz ne demis Allah askina kek cikolata bunda ne var allah askina yemiyn vs diyosnz bizlerde icinde yuzmuyorz kek cikolatann ama illaki yeniyo yenilebiliyo 😒 bos yapiyosnz bazen cidden ...

Cecriin gelipde benim tartisma basligimi siliyorlar kim oluyosunuzda siz kimsiniz siliyorsunuz ya benim kendi hesabim kendi istegim yazarim ne istersem kime ne

Awkim boşver canm yaa yine milletin cani sıkılmış anlaşılan saracak yer arıyo popkek çikolata dediğin 50 kuruş

clmmmmm yok ya sanki ben 50 tl lik birsey yazdim alamiyor kimse

clmmmmm harbiden cok kotu insanlar var ya ben sohbet muhabbet olsun diye yazdim yani kotu anlamda degil

Awkim ayrıca sen postta zaten yiyecek içerir yazmışsın aşerme konusunda kendine güvenmeyen girip bakmasın posta bence