Awkim düşüncesiz misin yani alanilen var alamayan var. Hamileliğini yalnz geçiren var kimsesi olmayan var. Napalım yani popkekle mutluysan !
Yiyecek içerir
ZeynepFatih bayan masumca bi post açmış belki eksik yazmış olabilir yazıyı ayrıca 50 kuruş bi popkek aşırı pahalı bi yemek adı yazmamış kineden üstüne bukadar gidiyosunuz ki
ZeynepMevaBahar ya kusura bakmayında hamileliğini yalnız geçireni anlarımda elinde akıllı telefonu olup buraya yazabiliyorsa 25 kuruşa bir kek alabilir heralde dimi hazır mı bekliyorsunuz saldırmaya anlamıyorum.
Bsrkrgz 25 kuruşa kek mi kalmış arkadaşm
ZeynepMevaBahar evet arkadaşım marketlerde kek reyonlarına bi göz atmanı isterim hadi seni kırmıyım 50 kuruş olsun 1 lira olsun elindeki telefon en az 1000 lira
ZeynepMevaBahar gönderiyim ben sana bakkallarda hala mevcut
Bsrkrgz telefonu aşermiyosun heralde
Awkim şeker kana hizli geçtiği için bebeğe de hızlı gidiyor haliyle. O yüzden hareketleniyordur çok yemeyin yinede nefsinizi koreltin sadece tavsiyem
ZeynepMevaBahar yok yok 250 milyon olmus kek ... Hayret birşeysiniz harbiden hamilesiniz diye bu kadar da şımarmayın ya.Ya kadin demis ki yiyince bebegim cok oynuyor belli ki hoşuna gidiyor ve paylasmak istedi hic alınamayacak birsey yazmis gibi her biriniz bir laf söylüyorsunuz.Alamayan mi var burda canim cekti kardes niye öyle birsey yazdin diyen mi çıktı al hesap numarasini yolla popkek parasini oda yesin sizde susun ya ! Herkes burda ac kabadayiyi oynuyor millet ne postlar aciyor hayretler icerisinde okuyorum kaldı ki bu sadece nacizane durum belirtmesi lütfen gece gece insanlara bulasmayin
Bazen gerçekten sacmalıyosunuz kızlar.hemen bi yüklenme üstüne gitme olayı. Alt tarafı kek yani. Allah'a şükür hepimiz yiyebilecek alacak durumdayız . Buraya neler neler yazanlar var . Ayrıca yiyecek içerir yazmış kız, canınızın çekeceğini düşünüyorsanız posta girmeyin. Artık iyice şımarıklık oldu bu her şeyi de canı çekmez insanın . Unutmayın ki karşı taraftaki de sizin gibi anne .
ya diyolarki yalniz olanlar var ne olsun yani yalniz olan gidip kek alamiyormu? cok sacma anormel cok asabi oldum valla sinirimden agzima geleni soylemek istiyorum
silemiyorum sile bilseydim postu silerdim cok kotu haldeyim yazanlari gorup