Kizlar kuyruk sokumumdaki agrilar iki gündür inanilmaz artti hiç bu kadar olmuyordu. 2-3 gündür kendimi ev işleri ile çok yordum sanirim ondan bu hale geldim 😔 5 ayida agri kesicisiz gecirmistim ama artik dayanamayacagim agri kesici yutmak istiyorum. Parol kullanima uygun diye biliyorum ama baska ilac ve ya tavsiyesi olan var mi acaba ?

gLycn_ doktoruna danış canım kimi doktor uygun diyor kimisi önermiyor burda yanlış bisey söyleriz allah korusun yan etki falan yapar mesela benim doktorum asla ağrı kesici vs içme dedi 4 buçuk aydır hiç birşey içmiyorum

defne55 bende 5 aydir doktorun verdigi ilac harici yutmadim ihtiyacimda olmamisti canim cok sukur ama artik agrilarim baya beni zorlar hale geldi 😟 doktorumunda bugun ameliyat gunu bende şehirdişindayim ulasmam baya zaman alicak bir danisayim diye dusundum benim gibi boyle agrisi olan gebeler neler yapiyor diye😔

gLycn_ tek içebileceğin ağrı kesici parol denmişti bana hastanede ama onu bile çok zorda kalmadıkça vermiyorlar

gLycn_ canim ben şuam 23 hftlk gebeyim 18.ci haftada bel fıtığı ameliyati oldum ve 2 hafta boyunca hem damardan hemde hap olarak sadece parol alabildim onun dışında bisi icme bence tek çare parol ve masaj ılık suyun altinda dur biraz. Çok geçmiş olsun rabbim yardimcin olsun 🙏🙏

Selinaz cok gecmis olsun canim benimde boyunda ve belde fitiklarim var disk kaymamda var ama hic dayanilmayacak kadar agri yasamamistim😔 ara ara oluyordu tabi kuyruk sokumumda ama bu sabah artik gozumden yas geldi tuvalete cikicam canimdan can cikti 😓 seninde agrilar arttiği için mi ameliyat oldun acaba

Burcuaec ben zaten hayatimda sayili agri kesici yutmusumdur canim ama bu sefer gozumden yas geldi 😓 vicdanimda rahat etmiyor ilac yutsam mi yutmasam mi ama dayanamiyorum artik

gLycn_ ben 1 hafta boyunca ağrı çektim ayakta duramiyordum uzanamiyorum her gece acillere gittim ignelerle adım atabiliyordum son çare ameliyat dediler sol taraftaki fitik yayılmıştı şuan şükür agrim olmuyor sadece egilirken fln ameliyat yerinin etrafı ağrıyor

Selinaz kurtulmussun canim Allah bundan sonra yaşatmasin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Çeken bilir çok vuruyor agrisi inşallah dinlenince geçer benim de ^ 😢

Busrabora vicdanim hic rahat degil ama dayanamiyorum parol yutucam artik cok sag ol canim 😓🙏🏼

gLycn_ doktorlar parol ya da minoset veriyor onun dısındaki hicbir ilacı kullanamazsın

gizemengin bir seyler yiyip parol yutucam canim artik cok agrim var cok sag ol yazdigin icin 😔🙏🏼

gLycn_ amin rabbim kimselere yasatmasin. Sende bol bol dinlen boşver ev işini falan hiç birşey senin ve bebeginin sağlığından önemli degil.dikkat et kendine

gLycn_ rica ederim canım içtikten sonra da dinlenmeye bak birazcık uyuyabilirssn hatta daha da iyi olur toparlanırsın

Selinaz cok haklisin canim eskisi gibi zannediyorum kendimi yapicam saniyorum ama acisini çekiyorum şu an 😢 Allah şifa versin tekrardan çok çok sağ ol ♥️

gizemengin insallah canim zaten agrim gecse sizicam gece hic uyuyamadim 😔 cok sag ol yazdigin icinde Allah razi olsun ♥️🙏🏼

gLycn_ belki bu kadar ağrınızın olması da normal değildir doktorunuzla görüşün derim hem ağrılarınızdan kurtulursunuz hemde riskli bir duruma sebebiyet vermemiş olursunuz ☺️