Parol💊
gLycn_ doktorlar parol ya da minoset veriyor onun dısındaki hicbir ilacı kullanamazsın
gizemengin bir seyler yiyip parol yutucam canim artik cok agrim var cok sag ol yazdigin icin 😔🙏🏼
gLycn_ rica ederim canım içtikten sonra da dinlenmeye bak birazcık uyuyabilirssn hatta daha da iyi olur toparlanırsın
gizemengin insallah canim zaten agrim gecse sizicam gece hic uyuyamadim 😔 cok sag ol yazdigin icinde Allah razi olsun ♥️🙏🏼
gLycn_ benim her gün geçmeyen baş ağrılarım oluyor günde 2 parol içtiğim de oluyor doktorum 3 e kadar içebilirsin dedi
Derya0707 canim zaten o kadar kotuydum ki gozumden yas geldi artik hareket ettikce 😟 parol yuttum birde dus aldim resmen kendime geldim gözüm acildi 🙏🏼 Sana da cok gecmis olsun internette bas agrilarina iyi gelen akapunktur noktalari var oralara buzla masaj yapinca fayda gören cok oluyormus bir arastir belki sende rahatlarsin ♥️
gLycn_ neden kuyruk sokumunda ağrılar olduğunu araştırdın mı ?? Benim de oldu bi anda meğer kıl dönmesi olmuş 😞
gLycn_ canım benim uyku düzensizliği den kaynaklı ne yaparsam geçmiyor gece vardiyalı çalışıyorum gündüz de 2-3 saat uyuyabilihorum ondan kaynaklı maalesef
Rukiyeeee benim canim belde boyunda fitiklarim var birde disk kaymam var doktoruma da söylemistim bunlari olmasa bile bebek buyudukce baskisi artar agrilarin cogalabilir kuyruk sokumunda demisti dünde kendimi cok yordum ama su an parol ictim dus aldim ve rahatladim 🙏🏼♥️ Sanada gecmis olsun canim ameliyat oldun mu peki ?