Burcuaec ben zaten hayatimda sayili agri kesici yutmusumdur canim ama bu sefer gozumden yas geldi 😓 vicdanimda rahat etmiyor ilac yutsam mi yutmasam mi ama dayanamiyorum artik

gLycn_ ben 1 hafta boyunca ağrı çektim ayakta duramiyordum uzanamiyorum her gece acillere gittim ignelerle adım atabiliyordum son çare ameliyat dediler sol taraftaki fitik yayılmıştı şuan şükür agrim olmuyor sadece egilirken fln ameliyat yerinin etrafı ağrıyor

Selinaz kurtulmussun canim Allah bundan sonra yaşatmasin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Çeken bilir çok vuruyor agrisi inşallah dinlenince geçer benim de ^ 😢

Busrabora vicdanim hic rahat degil ama dayanamiyorum parol yutucam artik cok sag ol canim 😓🙏🏼

gLycn_ doktorlar parol ya da minoset veriyor onun dısındaki hicbir ilacı kullanamazsın

gizemengin bir seyler yiyip parol yutucam canim artik cok agrim var cok sag ol yazdigin icin 😔🙏🏼

gLycn_ amin rabbim kimselere yasatmasin. Sende bol bol dinlen boşver ev işini falan hiç birşey senin ve bebeginin sağlığından önemli degil.dikkat et kendine

gLycn_ rica ederim canım içtikten sonra da dinlenmeye bak birazcık uyuyabilirssn hatta daha da iyi olur toparlanırsın

Selinaz cok haklisin canim eskisi gibi zannediyorum kendimi yapicam saniyorum ama acisini çekiyorum şu an 😢 Allah şifa versin tekrardan çok çok sağ ol ♥️

gizemengin insallah canim zaten agrim gecse sizicam gece hic uyuyamadim 😔 cok sag ol yazdigin icinde Allah razi olsun ♥️🙏🏼

gLycn_ belki bu kadar ağrınızın olması da normal değildir doktorunuzla görüşün derim hem ağrılarınızdan kurtulursunuz hemde riskli bir duruma sebebiyet vermemiş olursunuz ☺️

Burcuaec ameliyat gunu bugun deniycem ara ara ulasmayi canim arada oluyordu cok hafif hafif kuyruk sokumumda agrim ama bu sefer asiri yordum kendimi ondan oldu boyle 😔

gLycn_ canm hamilesiin neden kendini çok yorusysn içimde bi can var omunda düşün ben her iş hareket, eğildikçe bebeği düşünüyorum rahat ediyor mu yordum mu diye dikkat et , temizlik , ev gelip geçici şeyler şuan önemli olan bebeğimiz 😊😘🙏🤰

gLycn_ benim her gün geçmeyen baş ağrılarım oluyor günde 2 parol içtiğim de oluyor doktorum 3 e kadar içebilirsin dedi

Derya0707 canim zaten o kadar kotuydum ki gozumden yas geldi artik hareket ettikce 😟 parol yuttum birde dus aldim resmen kendime geldim gözüm acildi 🙏🏼 Sana da cok gecmis olsun internette bas agrilarina iyi gelen akapunktur noktalari var oralara buzla masaj yapinca fayda gören cok oluyormus bir arastir belki sende rahatlarsin ♥️

gLycn_ neden kuyruk sokumunda ağrılar olduğunu araştırdın mı ?? Benim de oldu bi anda meğer kıl dönmesi olmuş 😞

gLycn_ canım benim uyku düzensizliği den kaynaklı ne yaparsam geçmiyor gece vardiyalı çalışıyorum gündüz de 2-3 saat uyuyabilihorum ondan kaynaklı maalesef

Kubracma çok çok haklisin canim insan kendisini eskisi gibi yapabilecek saniyor 🤷🏻‍♀️ Birde ailemden uzaktayim kayinvalidem rahatsiz yardim edebilecek kimsemde yok kendimede is yaparken hic acimam normalde 😅 ama bu agri gercekten bana ders oldu bir daha asla kendimi bu kadar yormam 🙏🏼♥️

Rukiyeeee benim canim belde boyunda fitiklarim var birde disk kaymam var doktoruma da söylemistim bunlari olmasa bile bebek buyudukce baskisi artar agrilarin cogalabilir kuyruk sokumunda demisti dünde kendimi cok yordum ama su an parol ictim dus aldim ve rahatladim 🙏🏼♥️ Sanada gecmis olsun canim ameliyat oldun mu peki ?