Kizlar kuyruk sokumumdaki agrilar iki gündür inanilmaz artti hiç bu kadar olmuyordu. 2-3 gündür kendimi ev işleri ile çok yordum sanirim ondan bu hale geldim 😔 5 ayida agri kesicisiz gecirmistim ama artik dayanamayacagim agri kesici yutmak istiyorum. Parol kullanima uygun diye biliyorum ama baska ilac ve ya tavsiyesi olan var mi acaba ?
Parol💊
.....
defne55 bende 5 aydir doktorun verdigi ilac harici yutmadim ihtiyacimda olmamisti canim cok sukur ama artik agrilarim baya beni zorlar hale geldi 😟 doktorumunda bugun ameliyat gunu bende şehirdişindayim ulasmam baya zaman alicak bir danisayim diye dusundum benim gibi boyle agrisi olan gebeler neler yapiyor diye😔
Selinaz cok gecmis olsun canim benimde boyunda ve belde fitiklarim var disk kaymamda var ama hic dayanilmayacak kadar agri yasamamistim😔 ara ara oluyordu tabi kuyruk sokumumda ama bu sabah artik gozumden yas geldi tuvalete cikicam canimdan can cikti 😓 seninde agrilar arttiği için mi ameliyat oldun acaba
gLycn_ doktorlar parol ya da minoset veriyor onun dısındaki hicbir ilacı kullanamazsın
gizemengin bir seyler yiyip parol yutucam canim artik cok agrim var cok sag ol yazdigin icin 😔🙏🏼
gLycn_ rica ederim canım içtikten sonra da dinlenmeye bak birazcık uyuyabilirssn hatta daha da iyi olur toparlanırsın
gizemengin insallah canim zaten agrim gecse sizicam gece hic uyuyamadim 😔 cok sag ol yazdigin icinde Allah razi olsun ♥️🙏🏼