gLycn_ Burcuaec ameliyat gunu bugun deniycem ara ara ulasmayi canim arada oluyordu cok hafif hafif kuyruk sokumumda agrim ama bu sefer asiri yordum kendimi ondan oldu boyle 😔
Kubracma gLycn_ canm hamilesiin neden kendini çok yorusysn içimde bi can var omunda düşün ben her iş hareket, eğildikçe bebeği düşünüyorum rahat ediyor mu yordum mu diye dikkat et , temizlik , ev gelip geçici şeyler şuan önemli olan bebeğimiz 😊😘🙏🤰
gLycn_ Kubracma çok çok haklisin canim insan kendisini eskisi gibi yapabilecek saniyor 🤷🏻♀️ Birde ailemden uzaktayim kayinvalidem rahatsiz yardim edebilecek kimsemde yok kendimede is yaparken hic acimam normalde 😅 ama bu agri gercekten bana ders oldu bir daha asla kendimi bu kadar yormam 🙏🏼♥️
Derya0707 gLycn_ benim her gün geçmeyen baş ağrılarım oluyor günde 2 parol içtiğim de oluyor doktorum 3 e kadar içebilirsin dedi
gLycn_ Derya0707 canim zaten o kadar kotuydum ki gozumden yas geldi artik hareket ettikce 😟 parol yuttum birde dus aldim resmen kendime geldim gözüm acildi 🙏🏼 Sana da cok gecmis olsun internette bas agrilarina iyi gelen akapunktur noktalari var oralara buzla masaj yapinca fayda gören cok oluyormus bir arastir belki sende rahatlarsin ♥️
Derya0707 gLycn_ canım benim uyku düzensizliği den kaynaklı ne yaparsam geçmiyor gece vardiyalı çalışıyorum gündüz de 2-3 saat uyuyabilihorum ondan kaynaklı maalesef
Rukiyeeee gLycn_ neden kuyruk sokumunda ağrılar olduğunu araştırdın mı ?? Benim de oldu bi anda meğer kıl dönmesi olmuş 😞
gLycn_ Rukiyeeee benim canim belde boyunda fitiklarim var birde disk kaymam var doktoruma da söylemistim bunlari olmasa bile bebek buyudukce baskisi artar agrilarin cogalabilir kuyruk sokumunda demisti dünde kendimi cok yordum ama su an parol ictim dus aldim ve rahatladim 🙏🏼♥️ Sanada gecmis olsun canim ameliyat oldun mu peki ?
gLycn_ Derya0707 dün kendimi cok yordum canim birde gece uykusuz kaldim 😟 sabahta agrilar haliyle cok artti 😓 sana da Allah kolaylik versin canim doktorum bana cok rahatsiz olursan hemoroid minderi al demisti istersen bir dene düzenli olarak cok fazla agrin oluyorsa rahatlatabilir seni
Kubracma gLycn_ aynen canm dikkat et bende ailemden çok uzaktayım yurt dışındayım ama kendime dikkat ediyorum sende dikkat et canm
gLycn_ Kubracma aynen canim bana baya ders oldu 🙊 yalnizliktan eskiden hirsimi temizlikten cikartirdim artik uzaticam ayagimi dinlenicem valla canimdan can gitti sabah 🙏🏼♥️
nes94 gLycn_ parolu kullanabilirsin canım. Doktor zaten mecbur kalmadıkça ağrı kesici tavsiye etmiyor ama mecbur olduğunda kullanabilirsin tabiki acile gittiğimizde de zaten serumun yanına ek parol serumda takıyolar. Tabi ilaca karşı alerjik vs yoksa kullan onun dışında emin olmamakla birlikte minoset veriliyo diye biliyorum
gLycn_ Skn23 pazartesi gittigimde detayli gorusucem canim insallah magnezyum gecirir parol icip dus alinca gecti ama agrilarim hafif hafif yoklamaya basladi sanki tekrardan dinlenicem simdilik 🙏🏼♥️
Nur9286 gLycn_ geçmiş olsun canım parol içebilirsin doktorlar başka ilaç önermiyorlar maalesef bana parol içebilirsin demişti
Limonata gLycn_ benimde bel ağrım olmuştu. Parol kullanmıştım. Ancak doktoruma sorduğumda prol kullanma minoset iç demişti🤷♀️