Kızlar e bebek internet sitesinden alısveris yapan varmı sipariş verdim ama tereddütlüyüm
E bebek
var merak etmeyin ben cok yaptim sorunsuz geldi siparisler
Hhaazrgn ben yaptım canım bikaç kere. Bazen bedenler yanlış geldi sıkıntı oldu iadesi değişmesi vs. ben de daha almıyorum 🤷♀️
Hhaazrgn Sikinti yok bende verdim geldi sorunsuz...
Ama kargosu falan sorunsuz ve zamaninda gelmisti
bicirinannesi yaa deniyim bi dedim bende iade yapıyolarmı
Sengulkrgz ne kadar sürede geliyo peki bikac yorum okudumda haftalar gecmesine ragmen gelmedi falan diye sasırdım bende güvenilir bi site diye düsündüm ama
Hhaazrgn bebek arabasını Bayram haftası internetten sipariş verdim bendebayram sonu hemen geldi süngerle köpükle falan özenerek paketlenmişti güvenlikle alışveriş yapabilirsiniz sorun olursa da mağazadan değişim yaparsınız👍🏻
Ilknurgoksuckr magazadan degisim oluyomu cok iyi o zaman 👍
Hhaazrgn tabiki zaten kargo ile elinize fatura da gelicek sorun varsa fatura ile anında değişim yapılıyor 🌸
Ilknurgoksuckr cok tesekkür ederim elime ulasınca da yazarım mutlaka heyecanla bekliyorum mesele bebislerin esyası olunca hersey degisiyo 😍🙈
bicirinannesi aynen yanlış beden geldi . Değişime gönderdim ellerinde hiç biri kalmamış paramıda iade etmediler kaç kere aradım ordan oraya aktarıp durdular telefonu. Bende bidaha almıyorum
Denizanne uygulamasında mağazada değişim yazıyor mağazaya gittim yapmadılar bna