Hhaazrgn tabiki zaten kargo ile elinize fatura da gelicek sorun varsa fatura ile anında değişim yapılıyor 🌸

Ilknurgoksuckr cok tesekkür ederim elime ulasınca da yazarım mutlaka heyecanla bekliyorum mesele bebislerin esyası olunca hersey degisiyo 😍🙈

bicirinannesi aynen yanlış beden geldi . Değişime gönderdim ellerinde hiç biri kalmamış paramıda iade etmediler kaç kere aradım ordan oraya aktarıp durdular telefonu. Bende bidaha almıyorum

@Hhaazrgn 4 senedir ebebek internet üzerinden alışverişlerimi yapıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. İçiniz rahat olsun

Mrvkzy3107 cok sevindim gercekten hep kötü yorumlar okuyunca içimde rahat etmemişti

Hhaazrgn yapıyorlar canım Onda sıkıntı yok. Mağazaya gidip iade edersen daha çabuk oluyo

Denizanne değişim formu doldurun falan denildi uygulama formun olduğu sayfaya giriyordum direk uygulamadan atıyordu kaç kere uğraştım aradım yardımcı olmadılar . Sinirlendim girip uğraşmadım bidaha

Hhaazrgn ben geçen cumartesi akşamı sipariş verdim pazartesi sabah evdeydi kargo 😯hatta eşimle çok şaşırdık bukadar çabuk nasıl geldi diye..bebek arabası ve puset içi minderi de cok kaliteliydi

Hhaazrgn bende birçok kez alışveriş yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım özenli paketleme ve hızlı kargo

Arbie Aa hadi ya hangi sehir peki cok sasırdım arada bi gün var

Arbie bende arabayı ordan cok istiyorum esimlede bi ortak karar veremedik internetede cok güvenemeyince ama ben burda görünce baskada begenemiyorum hiç

Hhaazrgn ben mağazada bualmaığım bedenlerini atletlerde zıbınlarda vs netten alıyorum hatta çok hızlı özenli geliyor daha 2 gün önce bir sürü ürün geldi sorun yaşamazsınıx