E bebek
Hhaazrgn tabiki zaten kargo ile elinize fatura da gelicek sorun varsa fatura ile anında değişim yapılıyor 🌸
Ilknurgoksuckr cok tesekkür ederim elime ulasınca da yazarım mutlaka heyecanla bekliyorum mesele bebislerin esyası olunca hersey degisiyo 😍🙈
bicirinannesi aynen yanlış beden geldi . Değişime gönderdim ellerinde hiç biri kalmamış paramıda iade etmediler kaç kere aradım ordan oraya aktarıp durdular telefonu. Bende bidaha almıyorum
Denizanne uygulamasında mağazada değişim yazıyor mağazaya gittim yapmadılar bna
@Hhaazrgn 4 senedir ebebek internet üzerinden alışverişlerimi yapıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. İçiniz rahat olsun
Fatmafatmaa hmm ben hiç değişim yapmadım. 🧐 peki değiştirmeme sebepleri neymiş acaba??
Mrvkzy3107 cok sevindim gercekten hep kötü yorumlar okuyunca içimde rahat etmemişti
Hhaazrgn 1 haftada geldi.
Fatmafatmaa baska ürünlede mi degistirmediler
Hhaazrgn yapıyorlar canım Onda sıkıntı yok. Mağazaya gidip iade edersen daha çabuk oluyo
Fatmafatmaa aynen canım benim de öyle oldu aramaya bıkmıştım 🤢
Denizanne değişim formu doldurun falan denildi uygulama formun olduğu sayfaya giriyordum direk uygulamadan atıyordu kaç kere uğraştım aradım yardımcı olmadılar . Sinirlendim girip uğraşmadım bidaha