E bebek
Sengulkrgz ne kadar sürede geliyo peki bikac yorum okudumda haftalar gecmesine ragmen gelmedi falan diye sasırdım bende güvenilir bi site diye düsündüm ama
Hhaazrgn bebek arabasını Bayram haftası internetten sipariş verdim bendebayram sonu hemen geldi süngerle köpükle falan özenerek paketlenmişti güvenlikle alışveriş yapabilirsiniz sorun olursa da mağazadan değişim yaparsınız👍🏻
Ilknurgoksuckr magazadan degisim oluyomu cok iyi o zaman 👍
Hhaazrgn tabiki zaten kargo ile elinize fatura da gelicek sorun varsa fatura ile anında değişim yapılıyor 🌸
Ilknurgoksuckr cok tesekkür ederim elime ulasınca da yazarım mutlaka heyecanla bekliyorum mesele bebislerin esyası olunca hersey degisiyo 😍🙈
bicirinannesi aynen yanlış beden geldi . Değişime gönderdim ellerinde hiç biri kalmamış paramıda iade etmediler kaç kere aradım ordan oraya aktarıp durdular telefonu. Bende bidaha almıyorum
Denizanne uygulamasında mağazada değişim yazıyor mağazaya gittim yapmadılar bna
@Hhaazrgn 4 senedir ebebek internet üzerinden alışverişlerimi yapıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. İçiniz rahat olsun
Fatmafatmaa hmm ben hiç değişim yapmadım. 🧐 peki değiştirmeme sebepleri neymiş acaba??
Mrvkzy3107 cok sevindim gercekten hep kötü yorumlar okuyunca içimde rahat etmemişti
Hhaazrgn 1 haftada geldi.
Fatmafatmaa baska ürünlede mi degistirmediler
Hhaazrgn yapıyorlar canım Onda sıkıntı yok. Mağazaya gidip iade edersen daha çabuk oluyo
Fatmafatmaa aynen canım benim de öyle oldu aramaya bıkmıştım 🤢
Denizanne değişim formu doldurun falan denildi uygulama formun olduğu sayfaya giriyordum direk uygulamadan atıyordu kaç kere uğraştım aradım yardımcı olmadılar . Sinirlendim girip uğraşmadım bidaha