• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

21 yasında kızımı dogurdum suan 24 üm yeniden hamileyim 8 haftalık😍

tubizm 24 yasinda ilk kizim senayı dogurdum...
28 yasinda ikinci kizim sare
32 yasinda ucüncu kizim fatima rana
34 yasindayim ikitane oglum karnımda dogmak icin gün sayiyoruz 😂
Benim beyim gözümün nuru cocuklari cok sever,ailemizde bereketli oldu genişledi elhamdulillah 😍
Rabbim isteyen herkeze versin...🌹

19 Yaşımda ilk oğlumu kucağıma aldım 23 yaşımda kızımı kucağıma aldım şimdi de 30 yaşındayım kısmetse oğlumu kucağıma alacağım 30+4 teyiz şükürler olsun 🙏🙏

tubizm 27 yaşındayım ben de 25nci haftadayız 😍heyecanlı bekleyişler🙏❤️

Esragurbuz valla maşallah size Allah çocuklarınızı size bağışlasın ne cesaret ☺️ Benim ilk hamileliğim hiç bi bulantı belirti olmamasına rağmen vücutsal değişiklik hareket kısıtlılığından ikinciyi düşünür müyüm bilmiyorum 🤷🏼‍♀️😁

tubizm 26 yaşımda hamile kaldım 5 ay önce yani. 3 gün öncede 27 yaşıma girdim ekimde doğuracağım Allah izin werirse ilk bebişim hemde kızzz🌸 yani 27 yaşımda anne olacağım inşallah 🙏😍

Esragurbuz oyy maşallah size ya ne güzel yapmışsınız büyük cesaret inanın şimdi çoğu kadından duyuyorum 1 taneyle baş edemiyoruz yok ikinci olmaz. Yada iki tane çocuğu olan üçüncüyü yapmıyor. Ben 1 buçuk yıllık evliyim 5 aylık hamileyim ilkini doğurayımda bakalım gerisi gelir mi 😊

tubizm 27 yaşımdayım ilk bebeğim 20+4 😊 tam anne olmak istediğim yaştayım..ne erken ne geç bana ve günümüze göre 😊

tubizm ilk 20 de anne oldum oglum oldu simdi 25 im 24 haftalik hanileyim nasipse bi oglum dha olucak 🙏🤗

25 de hamile kaldim ilk bebegim :)

Kızıma 24'te hamile kaldı. 28'de bir düşüğüm oldu. 30'da tekrar hamileyim. Evlendiğim ay hamile kaldım. Daha erken evlenseydim yine hemen çocuk isterdim.Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.