• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

24 yasındayım 10 haftamız kaldı prensesimize😍 23 de evlendım evlendık den 3 ay sonra hamile kaldım iyiki de oluyor evimin neşeşi benim fikrim evliliği daha güzel Bi hale getiriyor bebek tabi dogru insanla ❤️ sevgim saygımız arttı birbirimize karsı cok şükür ve annelik Bi kadını degiştiryo diye düşünüyorum bende böyle oldu bende 3 cocuk istiyorum cok seviyorum cocukları🤣

Oğlumu 25 yaşında doğurdum şimdi 30 yaşındayım ve kızıma hamileyim 39+3 de yiz minik prensesimi bekliyoruz

23 yasindayim ilk bebeyimi kayb etdim ama Rabbim yeniden nasib etdi🙌🏻♥️

tubizm Yasım 26 ilk hamileliğim 😊 16. haftadayız 😊

22 kızım
30 oğluşum
yaş oldu 42 Rabbim nasip ederse Eylül 1 de çirkin ördek yavrusu ❤️ Olacak kucağımızda 😍😍😍

20 yasindayim ilk gebeligim 21 de kucama alicam insAllah 6 haftaligiz🤗

tubizm canım kızımı 21 yasında kucağıma aldım oğlumu 24 simdi 3.ye hamileyim 29 yasındayım 3.gebeliğim bu kızım 8 oğlum 5 Yasında :)

Hobek maşallah size ne güzel benimkilerde büyüse bi an önce :)

30 yaşındayım, ilk gebeliğim hiç erken yaşta anne olmayı düşünmedim açıkçası önce insan kendini ve dünyayı tanımalı, okudum, çalıştım, ülke içi ve dışı farklı yerler gördüm, tek başıma yaşadım ki bu bir kadın ve ileri de anne olacaklar için önemli bir artı, tek başına hayata tutunmayı bilmek ve artık hazırım Kasım da bi oğlum olacak inşallah

tubizm 20 yaşındayım 7 haftalık hamileyim 11 aylık evliyim ilk bebeğim olacak inşallah 😍🙏❣️🤗

20 yasinda 1. 22 de 2. 24 de 3.oglumu kucagima aldim.33 yasindayim kiz diye yanip tutusurken 4.ogluma 20 haftalik hamileyim.

tubizm niye hamiş diyor herkes. Vala merakımdan soruyorum. Gebe yada hamile demek varken niye yani🥴🥴🥴

22 yasımda evlendim. 25 yasimda hamile kaldim. Su an 26yım doguma son 12 gun 😊