24 yasındayım 10 haftamız kaldı prensesimize😍 23 de evlendım evlendık den 3 ay sonra hamile kaldım iyiki de oluyor evimin neşeşi benim fikrim evliliği daha güzel Bi hale getiriyor bebek tabi dogru insanla ❤️ sevgim saygımız arttı birbirimize karsı cok şükür ve annelik Bi kadını degiştiryo diye düşünüyorum bende böyle oldu bende 3 cocuk istiyorum cok seviyorum cocukları🤣
hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?
MBAnne bence doğru soru bu değill 17 yaşında doğum yapmış çok küçükmüş 🤭
Oğlumu 25 yaşında doğurdum şimdi 30 yaşındayım ve kızıma hamileyim 39+3 de yiz minik prensesimi bekliyoruz
tubizm 25 yasndaym 7 ayligz cnm
23 yasindayim ilk bebeyimi kayb etdim ama Rabbim yeniden nasib etdi🙌🏻♥️
22 kızım
30 oğluşum
yaş oldu 42 Rabbim nasip ederse Eylül 1 de çirkin ördek yavrusu ❤️ Olacak kucağımızda 😍😍😍
20 yasindayim ilk gebeligim 21 de kucama alicam insAllah 6 haftaligiz🤗
tubizm 23de anne olacağım nasipse
30 yaşındayım, ilk gebeliğim hiç erken yaşta anne olmayı düşünmedim açıkçası önce insan kendini ve dünyayı tanımalı, okudum, çalıştım, ülke içi ve dışı farklı yerler gördüm, tek başıma yaşadım ki bu bir kadın ve ileri de anne olacaklar için önemli bir artı, tek başına hayata tutunmayı bilmek ve artık hazırım Kasım da bi oğlum olacak inşallah
tubizm 20 yaşındayım 7 haftalık hamileyim 11 aylık evliyim ilk bebeğim olacak inşallah 😍🙏❣️🤗
tubizm
19 yaşındayım ilk gebeliğim 29 haftalık hamileyim 😊
20 yasinda 1. 22 de 2. 24 de 3.oglumu kucagima aldim.33 yasindayim kiz diye yanip tutusurken 4.ogluma 20 haftalik hamileyim.
22 yasımda evlendim. 25 yasimda hamile kaldim. Su an 26yım doguma son 12 gun 😊