tubizm kizlar merhaba. kac yaşında hamile kaldiniz, sizce hamule kalmak için en ideal yaş hangileri? ben 25im şu an 6 haftalık gebeyim.
defne55 tubizm ben 20 yaşındayım 4 aylık hamileyim ilk bebişim bence erken yaşta olup beraber büyümek daha iyi hele bide ilk kız olursa ohh arkadaş gibi 😂
tubizm defne55 ay ne guzel canim. Allah sağlıkla getirsin. küçük yaşta anne olmanin tabi ki avantajlari vardir, yas farki da cok olmuyor arada, cok guzel bir sey bence:)
AzraCaglar Sengulkrgz Sengulkrgz Aynen canım. Bende ilk 27 yaşında anne oldum şimdi 29 yaşındayım. İkinci kez anne olcam inşallah😁
Rrraaaiiinnn Sengulkrgz merhaba bende 28 yasindayim 28 haftalik hamileyim :) ilk bebegim ama erkenden anne oluyorum diye hayla düşünüyorum :)
ozgeyigit 19 yaşında oğlumu kucağıma aldım, 💙 21 yaşındayım şu an Temmuz’un ilk haftası Doğum günüm 22’de anne olacağım tekrar , temmuz sonu bekliyoruz kızımı🎈😘🎀😇
BirVeraAnnesi35 tubizm erkende olsa geçte olsa artıları eksileri var ikisininde ben şahsen genç yaşta anne olmayı tercih etmeyenlerdenim çok yaşlı değilim tabi ama 29 yaşındayım 😊😊 evliliğim süresince gezdik tozduk istediğimizi yaptık veee bebek yapmaya öyle karar verdik😊 18 19 yaşında anne olmanında artıları mutlaka vardır ama okul okudum çalıştım yırtdışını gezdim derken daha birikimli daha hazır hissediyorum kendimi kısaca keşke diyeceğim hiçbirşey kalmadı herkese hayırlısı diyelim😊😊
ikicocuklubiranne tubizm 25 yaşında hamile kaldım 26 da kucağımda olacak paşam 😊 benim için ideal yaşta evlenip hamile kaldım 😊
Aysnrplt tubizm 28 yaşındayım ilk bebeğim. Tabiki akıl yaşta değil baştadır ama 25imde anne olsaydım iyi olurdu heralde😁
Tgcmrt tubizm ilk çocuğum 3 yıl önce 25 de doğurdum şuan 28 yaşımdayım ikinci ve üçüncüye hamileyim☺️ Herkese hayırlı doğumlar💕