Sabina03 bende 36 dayım aynı sorunu yaşıyorum maalesef 😔
36 haftalıklar ayak şişmesi
Sabina03 gerçekten hiç alakası yok ya. Ben baya bildiğin salata sevdalısıyım çok severek yiyorum. Kimseden de duymadım yeşilliğin bebeğe yaradığını. Genetik neyse onu alıyo. Bazen de tam tersi doğumdan sonra çok iyi alıyo kiloyu. Gelişimi iyi olsun da kilo her türlü toparlanıyo. Obez olur korkusundan daha iyi en azından
Sabina03 İnşallah hemen geçer😔 benim de el ve ayaklarım da şişmeler başladı ve ayakta durunca hemen topuk ağrım oluyor. Doktora sordum artık bunlar normal ama protein kaçağı var mı yarın bakalım dedi gittiğinizde mutlaka sizde tahlil yaptırın
Haticeagus
yaptırıcam cnm bu protein kaçağından şüpheleniyorum bende Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik🙏
[silindi]
Sabina03 evet böbreklerim de problem çıktı ikisi şişince normalmiş bu haftalarda ama Benm solda oldu resmen etim gerildi mayalı ekmek gibi
Sabina03 inşallah eylül-ekim gibi
Sabina03 36. Haftadan bildiriyorum benimde ayaklarim davul gibi soguk buz gibi suya koy her aksam birtek o biraz rahatlatiyor🙏
Sabina03 tuzlu yeme dr un tuzu kes d3di son haftalar ve sıcaklar şişersin dedi
Sabina03 benim de öyle ödem vardı ama 36 ya girince resmen balon oldu ve dinlenmekle inmiyor, benim iki dizimde de menisküs var kilo da ağır gelmiş olabilir diye düşünüyordum ama herkes te bu haftalar öyle galiba.çözümünü bulursanız paylaşın nolur