Ezocelik
tansiyonum 9/6 ve ya 10/7 herzaman böyle oldu tansiyonum doktor çok iyi dedi idrar testide yaptırıcam bakalım protein kaçağı çıkıyomu tehlikeliymiş çünkü bide benim erken doğum riskimde vardı 34.haftamdan beri kasılma sancı yaşıyorum doktor evde dinlen demişti

Sabina03 gerçekten hiç alakası yok ya. Ben baya bildiğin salata sevdalısıyım çok severek yiyorum. Kimseden de duymadım yeşilliğin bebeğe yaradığını. Genetik neyse onu alıyo. Bazen de tam tersi doğumdan sonra çok iyi alıyo kiloyu. Gelişimi iyi olsun da kilo her türlü toparlanıyo. Obez olur korkusundan daha iyi en azından

Sabina03 İnşallah hemen geçer😔 benim de el ve ayaklarım da şişmeler başladı ve ayakta durunca hemen topuk ağrım oluyor. Doktora sordum artık bunlar normal ama protein kaçağı var mı yarın bakalım dedi gittiğinizde mutlaka sizde tahlil yaptırın

Yusra01
        bende de son zamanlar kasılmalar, sancılar beni öldürüyo resmen :( erken doğum riskim vardı zaten şuan doğsada sorun olmaz bence yani inşallah sorun olmaz🙏

Sabina03 doktor her gittiğinizde kan testi yapıyor mu🤔 benimki uzun bi süre önce yaptı hiç bakmadı protein kaçağı olabilir mi vs diye acaba benim mi talep etmem lazım?

Ozkrs
          doğumdan sonra alsın kilo bence biraz dombalak olsun çok değilde birazcık çok tatlı oluyolar çünkü😍😊

Sabina03 maşallah canım senin tansiyonun gayet iyiymiş. Ama idrar vermekte de fayda var. Aklında şüphe kalmaz hiç olmazsa. Sonuna gelmişsin canım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Haticeagus
              yaptırıcam cnm bu protein kaçağından şüpheleniyorum bende Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik🙏

Sad3c3m
              her gittiğimde kan tahlili yaptırmıyo cnm sadece tansiyon ölçüyo okarar ama bu protein problemi çıkabiliyormuş bu haftalar dikkat etmemiz gerek tahlil yaptırın bence sizde ben yaptırıcam

• [silindi]

Sabina03 evet böbreklerim de problem çıktı ikisi şişince normalmiş bu haftalarda ama Benm solda oldu resmen etim gerildi mayalı ekmek gibi

Sabina03 36. Haftadan bildiriyorum benimde ayaklarim davul gibi soguk buz gibi suya koy her aksam birtek o biraz rahatlatiyor🙏

Sabina03 yürüyüş yapabilsek belki kan dolaşımımız hızlanacağı için şişlikler azalcak ama nerdeee😊

Sabina03 benim de öyle ödem vardı ama 36 ya girince resmen balon oldu ve dinlenmekle inmiyor, benim iki dizimde de menisküs var kilo da ağır gelmiş olabilir diye düşünüyordum ama herkes te bu haftalar öyle galiba.çözümünü bulursanız paylaşın nolur