SerminMutlu Sabina03 36. Haftadan bildiriyorum benimde ayaklarim davul gibi soguk buz gibi suya koy her aksam birtek o biraz rahatlatiyor🙏
Sabina03 SerminMutlu yapıyorum cnm ama valla rahatlatmıyor soğuk suyla yıkıyorum ayağımı ishal oldum soğuk su yüzünden😂 karnım ağrıyo habire tuvalete gidiyorum
Nk1984 Sabina03 yürüyüş yapabilsek belki kan dolaşımımız hızlanacağı için şişlikler azalcak ama nerdeee😊
Sabina03 Nk1984 penguen gibi yürüyorum resmen ayağımın şişinden dolayı 2 dk evin içinde yürüyorum sonra yine oturuyorum 35. Haftaya kadar iyi gelmiştik ne olduysa ondan sonra oldu
denizoktay Sabina03 benim de öyle ödem vardı ama 36 ya girince resmen balon oldu ve dinlenmekle inmiyor, benim iki dizimde de menisküs var kilo da ağır gelmiş olabilir diye düşünüyordum ama herkes te bu haftalar öyle galiba.çözümünü bulursanız paylaşın nolur
Sabina03 [silindi] ne yaptıysam geçmiyo cnm soğuk suyla yıkadım masak yaptım bi faydası yok eşimde doktoru ara bi sor niye böyle oldu diye bende utanıyorum ya ne dicem doktor hanım ayaklarım davul gibi şişti sebebi ne olabilir acaba😂
[silindi] Sabina03 sıcak suyun içine bolca tuz atıp sonra o su biraz ılıyınca ayagını o suyun içine koy gece de ayaklarının altına yastık koy sabaha düzelmiş olur ama gün içinde hareket etmekten bile bazen geri şişiyor tahlil yapacak doktorun utanma belki önemli bişeydir ben doktoruma sorduğumda acil tahlil yaptırıp gel demişti ihmal etme canım
aarzucaa Sabina03 evetcanım basarken çok acıyor hele dünakşam yandı resmen yandı, soğuk suda tuttum yükseğe kaldırdım ama banamısın demiyor