Sabina03 Ayağım hiç böyle değildi eskidenn😩 eşim gülüyodu bana bugün baktı daha fazla şişti tabi acıdı resmen dokundu ayağıma gidelim istersen dedi doktora
Ozkrs Sabina03 ya ben hiç kabızlık yaşamamıştım bi kaç gündür onu da çekmeye başladım 😔 bir gecede tartıda iki kilo arttım öylede kaldı kaç gündür
Sabina03 Ezocelik idrar tahlili yaptırmadım cnm ama her doktora gittiğimde tansiyonumu ölçüyolar gayet iyi diyolar tansiyonum için
Ezocelik Sabina03 hmm anladım canım o zaman tansiyonun normalse bi sıkıntı yoktur. Ama sen yine de bi idrar testi ver. Şuanda benimde ayaklarım patlamak üzere bugün hastanede kadın ayaklarima aynı poğaça gibi olmuş çok şişmiş dedi. Benimki de çok kötü durumda. Senin tansiyonun genelde kaç çıkıyor canım
Sabina03 Ozkrs bende 35 haftaya kadar gayet iyi ilerliyodum 35.haftadan sonra çok değişti çatlak oluştu, yorgunluk, ayak şişmesi, horlama herşey var :(
Ozkrs Sabina03 aynı aynı 😂 çok su içen biriyim çatlamam ödem olmaz diyodum kilom da gayet güzel gidiyodu. Çatlak kaşıntı kabızlık ödem hiç bişey yaşamamıştım. Nolduysa hepsi son 4gündr oldu neye uğradığıma şaşırdım
Ozkrs Sabina03 aynı aynı 😂 çok su içen biriyim çatlamam ödem olmaz diyodum kilom da gayet güzel gidiyodu. Çatlak kaşıntı kabızlık ödem hiç bişey yaşamamıştım. Nolduysa hepsi son 4gündr oldu neye uğradığıma şaşırdım
Sad3c3m Sabina03 aslında cokta kilo almamıssın ama zaten kiloyla alakalı değil ödem 😣 doktoruna sordun mu ne dedi? Yürüyemiyor olmak kötü ya 😔
Sad3c3m Sabina03 bol bol su tüket salatalık ye ayaklarını yukarıda tut insallah gecer ödemlerimiz 😣 bende çorabımı çıkarttım az önce resmen bileğimde çizgi şeklinde çukur olmuş bende 35 haftamdayım bu hafta oldu ilk kez 😔 bende çok su içiyorum tuz çok tüketmiyorum ama olunca oluyır demek ki
Haticeagus Sabina03 İnşallah hemen geçer😔 benim de el ve ayaklarım da şişmeler başladı ve ayakta durunca hemen topuk ağrım oluyor. Doktora sordum artık bunlar normal ama protein kaçağı var mı yarın bakalım dedi gittiğinizde mutlaka sizde tahlil yaptırın
Sabina03 Sad3c3m bende çok su içiyorum cnm aşırı yani böyle ödem olması beni korkuttu açıkcası tuzlu yiyomuyım evet yiyorum tuzu kesym ozaman teşekkürler tafsiyen için :)
ikiprensesannesiii Ben de 17.haftamdayım ama ayaklarım şimdiden balon olmaya başladı akşamları napıcam bilmiyorum 😞
Sabina03 ikiprensesannesiii cnm sende erken başlamış biraz bol bol dinlen ve çok su iç inşallah geçer 🙏
Ozkrs Sabina03 3100gr dedi doktor biraz tombik olduğunu söyledi. Ama son ana kadar değişebiliyoöuş zaten bir hafta hızlı gelişirken öbür hafta durabiliyomuş. Senin ki kaç🤗
ikiprensesannesiii Sabina03 inşallah 🥺 masa başı işim bütün gün oturup ayakları aşağı sallandırmaktan balon gibi oluyorlar 😞
Sabina03 Ozkrs maşallah senin bebişe çok iyi🙏 Benim bebişin kilosu 2500 az bence ya :( ne yediysem kilo almıyo
Ozkrs Sabina03 ya ben çok kilolu bebek taraftarı değilim. Senin gayet iyi. Yemeyle hiç mi hiç alakası yok burda yazıyolar yok kaşar yok muz sayılı yemişimdir. İlk dört ay zaten bulantıdan 5kilo verdim marulla beslendim ağzıma bişey süremiyordum
Yusra01 Sabina03 bebişlerimiz aynı kiloda 🙂 36 haftamdayım bende . Çatı ağrısından uyuyamıyorum yürüyemiyorum bende 😞