Sabina03 24+6 haftalık hamileyim aynı şey benimde var şu 3 gündür ellerim ayaklarım balon gibi yarın doktora gidicem söylicem

Sabina03 benimde olmuş farketmemiştim şiştiğini dün ayakkabıma girmeyince ayağım şok oldum 😳

Sabina03 yarın gittiğimde sorucam devamlı soğuk suyla yıkıyorum yukarda tutuyorum ama yanıyo resmen balon gibi oldu hiçbişey fayda etmedi yarın sorarım haber veririm

Sabina03 bende 36 haftalığım canım,dün şişmeye başladı benimde.Bugün doktorumu aradın,cok normal dedi,kısa yürüyüşler önerdi,bol hareket dedi ama ayakta kaldıkça şişlik artıyorrr malesef☺️

Sabina03 suan 38+2 yiz 35 36 dan beri benim de ayaklarim dehşet sekilde şişiyor. Hic bir ayakkabim olmuyor eşimin terlikleri ile geziyorum inanin. Suan bile ayaklarimi yukari uzattım dinlendiriyorum. Mümkün oldugunca tuz tüketmeyin. Doktorlar yürüyüş veriyor ama yürüdükçe ayakta kaldikca daha fena şişiyor 🙄 neyse ki 1 haziran da kavuşuyoruz insallah💙🌸

Sad3c3m
            benim ayağım çok ama çok şişti :( yürüyemiyorum o derece 50 kiloyla hamile kaldım şuan 64 kiloyum 36.haftamdaym ilk defa ayağım bukadar şişti

Ezgiix12
              bende soğuk suyla yıkıyorum ama fazlasıda zarar olur diye düşünüyorum başka bi çaresi yokmudur acaba?

Nk1984
              benim doktorumda yürüyüş önerdi ama ayakta duramicak kadar şiştim yani kendimi çok şiş hissediyorum balon gibi :(

Benim 35.haftaya girdiğimden beri öyle ya. Özellikle sabah uyanınca ellerim ve ayaklarım şiş uyanıyorum akşama kadar tam toparladım derken hoop yine ertesi sabah aynı 😞

Mnreyaren
                  ayy ne güzel bişey kalmamış canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🙏💙 darısı bizim başımıza🙏 Bende 36.haftamdayım 37de doğursam diyorum keşke normal doğum istiyorum ne zaman gelir bebiş belli olmaz

Ozkrs
                  Bende hep şiş hiç eskisi gibi olmicak sanki :(

Sabina03 benim 32 den beridir cok siskin. Bende 36 dayim ve hala dolmalik biber gibi. Cok ayakta durunca daha da beter oluyor

Cisel
                      ahahaja aynen benimkide dolmalık biber gibi😂😂👍

Uurbsra
                      valla ayakkabılarım olmuyo artık yenisini aldım bitane büyük numara onunlada komik duruyo ayağım😂 peki yürüyüş fln yapabiliyomusun cnm?

Sabina03 canım ben 37 haftalık hamileyim ayaklarım fena şekilde şişti. Idrar verdim ve idrarda protein çıktı. Allah korusun tansiyon 14/9 geçerse gebelik zehirlenmesi oluyor. Tansiyonunu düzenli ölçtür ve idrar ver.