Mrry Yasemincifci benim nişanım geldi bir ay bekledim doğuranadan😂bir ay sonra tekrar nişanım geldi öğlen o günün gecesine Doğuma gittim
Mrry Yasemincifci benim ikinci nişan geldiğinde bir günüm vardı 40 bitmesine zaten bir anda oluyor nişane gelirken ki ağrı dan anlıyorsun adet ağrısı gibi ama adet ağrısıda değil doğurucam diye bi his çöküyor o ağrıyla içine zaten😂
Mrry Yasemincifci yanlış yazmışım bak nişan gelmesi bende çok oldu ya karıştı 😂ilkinde bir ay bekledim ikinci de gecesine gittim doğuma
Mucizeemm Yasemincifci ayy canım hayırlısıyla doğuma gir inşallah çok dua et bize dee 😍 haber ver mutlaka durumdan
Baldudakannesi Yasemincifci biz seninle bu gidisle hastanelere gidip gelicez😂Ben dun gece gittim bu sabah ta tekrar gittim acılma ilerlemiyo ama sancı var 5dkya dusunce gel dedi doktorum😑Ne nazli bebislerimiz var😄
Mrry Yasemincifci kırmızı sümüksü bi yapısı vardı ilk geldiğinde ertesi gün tekrar çok az geldi ve ağrılarımw dört gün iki saatte bir şeklindeydi ikinci geldiğinde yine aynı şekilde geldi ama daha çok du ilkinden ağrımda vardı saat başı gelen ilk etapta
Baldudakannesi Yasemincifci sabah doktora gitmeden once geldi birde doktorum nisanin gelmis dedi kendi de muaynede gördu zaten