• Doğum
  • Doktora gitmeye korkuyorum😥

Canım Benim 35 haftalık hamileyim hiç alttan muayenem olmadi daha edilmiyo diye biliyorum su veya nisan gelene kadar

Melisatsss ya 31 haftalik hamileyim sabahları uyandigimda ic camasirim ıslanmış oluyor 3 gündür

Özeller alttan bakmıyor devlet bakıyor çünkü 12 hafta sonrası gebelik bölümü dye ayrılıyor zaten

Bahark canım alttan muayene ekstra durumlarda oluyor genelde ilk haftalarda cinsiyet göremeyince falan son haftalarda yapılmaz genelde, nst ve normal ultrason yeterli oluyor doktorlar için.

Bahark benım rahim ağzı kıslaıgım var 26.haftadan beri her hafta alttan ve göbekten muayene oluyorum.

Sevimmmm bana da 29 haftam da soyledi rahim agizi kisaligi var progeston magnezyum demir takviyesi verdi

Bahark bende aynı şekilde. Onları kullanıyorum kaç cıktı kısalığınız

Bahark 24 haftalık gebeyim henğz altta. muayene olmadım hiç ilk haftalarda alttan bakmadı

Bahark Canım 30dan sonra akıntı çoğalıyor benimde oluyo gunluk ped kullanıyorum doktorlar su bacagina kadar akar diyo ama baya cok geliyosa doktoruna söyle derim

Bahark valla bende 36/4 üm hiç altan muayenem olmadı nasıl olur bilmiyorum🤷‍♀️Ne zaman olur onu da bilmiyorum ama çok da tırsıyorum doktorlar zaten acımıyor canın yanmış yanmamış umurlarında değil o yüzden başa gelen çekilir mecbur

Bahark canım sen açıklık muayenesinden mi bahsediyosun? Hiç korkma saniyelik bir işlem benimde 28. Haftada başlayan erken doğum riskim vardı vajinal muayene oldum. Daha sonra ilk açıklık muayenemi 36. Haftada oldum. Saniyelik bir işlem korkma yani çok can yakan bir şey değil

Bahark alttan muayene şart dr bakmasa bile sen iste riske atma karından ölçüm net sonuç vermiyor diye biliyorum

Bahark Korkm ozaman canım bundan sonra akıntıların bu şekilde olucak günlük ped kullan 😊