31 Mayıs’ta zorunlu sezeryan olacağım önerileriniz var mı kızlar??
BirsenT canım 6 gün önce bende zorunlu sezeryan oldum kızımın suyu azaldı hemen aldılar ama çok şükür hiç de korktuğum gibi olmadı ilk gün sadece biraz zorlandım ama şuanda çok şükür emziriyorum altını değiştiriyorum kızım yanımda uyuyor miss gibi de kokuyor inan doğunca kucağına veriyorlar ya herşeyi unutuyorsun çok başka bir duygu 😌😌
BirsenT tansiyonunuz idrarda proteinden dolayı mı yükseliyor
BirsenT amin canm bbebiş sağ salim gelsinde acı geçiyor
Hepinizin sezeryanı 38+ larda mı olacak
BirsenT ben de 1haziran epidural sezeryan ile dogum yaoacagim ilki de epidural sezeryandi ilk 5dk da bebek çıkıyor sonra size sedasyon yani ufak bi sakinleştirici yapiyorlar yaklasik 40dk dikim sürüyor ama siz uyku halinde oldugunuzdan zaman nasıl geciyor anlamıyorsunuz bile agri yok sizi yok endiselenmeyin cok rahat ve güzel 🥰🥰🥰
BirsenT Sana saniyeler gibi gelir 😊 o kadar sıkıcı bir durum değil bence. Panikleyemek yerine hemen odaya gidip bebeğini emzirmeyi düşün. Hemen ayaklanmayı düşün. En önemlisi emzirmek ve senin düşüncelerinle sütler göğüslerine inmeye başlayacak. Vücut bebek çıktığının farkına varacak ve sütler göğüse doğru hareket edecek. Herşeyden zevk alıp o anının tadını çıkart tatlım 😊