• Doğum
  • 31 Mayıs’ta zorunlu sezeryan olacağım önerileriniz var mı kızlar??

Salmanc güzel düşünelim güzel olsun artık rüyalarıma giriyor rüyamda bile sezeryan oluyorum o derece oldum paranoyaklaştım iyice😰

Fatovebebegi inşallah güçlü olabilirim canım genel olmakta istemiyorum dediğin gibi zor oluyor ağrı daha çok çekiliyormuş inşallah hakkımızda hayırlısı olur bizim için 🙏🏻

Nursemomm inşallah korku falan olmaz da genel yapmazlar bende istemiyorum canım genel olmayı o narkozlu vücuttan atmak çok zormuş ağrı da dediğin gibi çok oluyormuş inşallah hakkımızda neyse o olsun diyorum artık🙏🏻

BirsenT sezaryen çok büyük rahatlık ve sadece 1 saatin içinde herşey olup bitecek bebeğine kavuşacaksın böyle düşün 🤗

BurcuuA Allah yardımcın olsun canım ayy ne hissettiğini anlayabiliyorum bende fena korkuyorum 😰

BirsenT hepimizin yardımcısı olsun rabbim sağ salim alalım kucağımıza inşallah

BirsenT canım 6 gün önce bende zorunlu sezeryan oldum kızımın suyu azaldı hemen aldılar ama çok şükür hiç de korktuğum gibi olmadı ilk gün sadece biraz zorlandım ama şuanda çok şükür emziriyorum altını değiştiriyorum kızım yanımda uyuyor miss gibi de kokuyor inan doğunca kucağına veriyorlar ya herşeyi unutuyorsun çok başka bir duygu 😌😌

Esba2019 gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin şnşallah🙏🏻 Nasıl oldun sezeryan spinal mi genel anestezi mi

BirsenT

BirsenT ilk önce doktor kontrol ediyor eliyle hissediyor musun diye merak etme ikinci defa sezeryan olcam ben bile korkuyorum ama bebeğini göreceksin

Nurcann02 yok canım idrarda protein çıkmıyor çok şükür ama vücudum çok ödem yaptı ve tansiyon 15-9 oluyor