Melikeyildiz 36+4 haftalığız
31 Mayıs’ta zorunlu sezeryan olacağım önerileriniz var mı kızlar??
Mervenur48 al bendende o kadar psikoloji falan kalmadı valla kendime stres yapıyorum hep 🥴
BirsenT neden zorunluki
Yasemincifci tansiyon yüksekliğinden
BirsenT geçmiş olsn
Yasemincifci teşekkür ederim🙏🏻
BirsenT benim de 28 Mayıs biliyormusun spinal sezaryen olacağım ama cok korkuyorum :( herşeyden belden vurulacak iğneden sondadan ameliyathaneden Of offf tek rahatlatan durum bebeğime kavuşuyor olmam uykularım kaçtı artık :(
2 sene önce tam 30 mayısta bende spinal sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım😊.. su an 28 haftalık ikinci oğluma hamileyim. Sezeryanda korkulacak bi şey yok. Çok heyecan oluyor elbetteki ama yapılan hiç bi şeyi hissetmiyorsun. Bebegin spinal in avantajı uyaniksiniz ve evladınizin sesini ilk siz duyuyorsunuz 🤩😍 daha sonra vel ağrısı yaşıyorum baş ağrısı yaşıyorum diyenleri duydum ama allaha şükür ben hiç birisini yaşamadım
BirsenT Doğumdan çıktığınız gibi belli bir saatten sonra yürütmeye başlıyorlar. Biraz kendinize güveninin. Minnacik yavrunuz sizi bekliyor 😊ayaklanmaya çalışın. Bol bol su için ve klasik nescafe için.. O anesteziyi atmakta yardımcı oluyor..
BirsenT aklıma gelenleri bahsetmek istedim 😊 sormak istediğiniz bie şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
cnm benim ikinci sezeryanım olucağına rağmen aslında neler yaşıcagını bilmekte ayrı bir korkutucu 😂Ben ilkini bilmeden genel oldum ozaman çok yaygın değildi diğer aneztezi yöntemleri ama şimdi sonuçları bildiğim için korksamda spinal istiycem sanada tavsiye ederim sormak istediğin bişey varsa tecrübelerimi paylaşabilirim