• Doğum
  • 31 Mayıs’ta zorunlu sezeryan olacağım önerileriniz var mı kızlar??

Mervenur48 al bendende o kadar psikoloji falan kalmadı valla kendime stres yapıyorum hep 🥴

BirsenT bende 31 mayısta sezaryan olucam cnm seninle aynı psikolojideyim şuan.narkozmu alıcaksın,beldenmi uyuşucaksın bellimi

Eceiz doktorum spinal dedi ama ben çok endişeliyim korkuyorum 😞

BirsenT

BirsenT cnm bem 2 ay önce sezaryen doğum yaptım genel anesteziydi benimki spinalde ilk etapta Ağrı çekmezsin endişe etme bence sakin ol cnm benm

BirsenT bende korkuyorum ilk doğumum ve neler olucağı bilmiyorum.Ama bebeğime kavuşucam anı düşünmeye çalışıyorum devamlı onu sağlıkla dünyaya getirdiğimi hayal edince korkularım azalıyor biraz cnm sende öyle düşün👼Herşey güzel olucak onları görünce tüm acılarımızı unutucaz🥰

Nalkan genel anestezi nasıl narkozlu hemen atabildin mi canım Doğumdan çıkınca ?

Eceiz benim de ilk doğumum canım zaten tek sakinleştirici tarafı da bebeğime kavuşacağım olmak acaba dikerken uyuturlar mı ki uzun sürer mi ki ?

BirsenT benim de 28 Mayıs biliyormusun spinal sezaryen olacağım ama cok korkuyorum :( herşeyden belden vurulacak iğneden sondadan ameliyathaneden Of offf tek rahatlatan durum bebeğime kavuşuyor olmam uykularım kaçtı artık :(

Ayzz bende Pazartesi sezeryan olacağım 💙💙

• Ayzz bunu yanıtladı.

2 sene önce tam 30 mayısta bende spinal sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım😊.. su an 28 haftalık ikinci oğluma hamileyim. Sezeryanda korkulacak bi şey yok. Çok heyecan oluyor elbetteki ama yapılan hiç bi şeyi hissetmiyorsun. Bebegin spinal in avantajı uyaniksiniz ve evladınizin sesini ilk siz duyuyorsunuz 🤩😍 daha sonra vel ağrısı yaşıyorum baş ağrısı yaşıyorum diyenleri duydum ama allaha şükür ben hiç birisini yaşamadım

BirsenT Doğumdan çıktığınız gibi belli bir saatten sonra yürütmeye başlıyorlar. Biraz kendinize güveninin. Minnacik yavrunuz sizi bekliyor 😊ayaklanmaya çalışın. Bol bol su için ve klasik nescafe için.. O anesteziyi atmakta yardımcı oluyor..

BirsenT aklıma gelenleri bahsetmek istedim 😊 sormak istediğiniz bie şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

nhlblr acaip merak içindeyim nasıl olacak ne olacak korku da var mutluluk da var

cnm benim ikinci sezeryanım olucağına rağmen aslında neler yaşıcagını bilmekte ayrı bir korkutucu 😂Ben ilkini bilmeden genel oldum ozaman çok yaygın değildi diğer aneztezi yöntemleri ama şimdi sonuçları bildiğim için korksamda spinal istiycem sanada tavsiye ederim sormak istediğin bişey varsa tecrübelerimi paylaşabilirim

BirsenT o anda belden aşağısı uyuşuk olucak ztn cnm acı hissetmeyiz sadece dokunduklarını hissediyomuşuz