• Doğum
  • 31 Mayıs’ta zorunlu sezeryan olacağım önerileriniz var mı kızlar??

TazesindenAnne sondadan korkma takarlarken uyuşuk olduğun için takıldığını hissetmiyorsun, cikarirlarkende sadece bı anlık bı yanma hissi oluyor o an geçiyor zaten hemen 🙏

BirsenT ben normal doğum sancısı çektim hemde çok çektim yerleri tirmaladim resmen ama işte nasip değilmiş normal dogum olmadı, sonra sezeryan olunca dedim kendi kendime keşke en başından sezeryan olsaydım o kadar sanciyi cekmeseydim☺️inşallah sizin dogumunuzda benimki gibi güzel geçer ben üçüncü gün ayaktaydim kendi evimin işini kendim yapıyordum cok şükür 🤲

BirsenT duygularım karma karışık heyecanlı ama korkulu da duygusal ama sevinçli de bilemiyorım midem bulanıyor düşününce

BirsenT canım ameliyata indikten 10 dk içinde bebek çıkmış oluyor ve hemen onu odaya götürüyorlar. 15 20 dk sonra senin dikiş işlemin ve bebeğin plesentasi falan ayarlanıyor 😄. Ben bulantı falan yaşamadım.

BirsenT Ayrıca ığne yapıldıktan sonra hemen yatıyorsun sedyeye saniyeler içinde bi bacağına soğuk su dökülmüş gibi yada sanki bi sıcaklık geliyor. Sonra doktor soruyor hissediyor musun diye . Sende neyi diyosun 😄😄 o an zaten önünde yeşil örtü var. Hemen örtüyü çekiyorlar. Anestezi doktoru başında bekliyor işlem bitene kadar

BirsenT bunun adına korku deniyo canımız da tatlı yani bakma😁

BirsenT ben ilk doğumumda demiştim sezeryanı izledikten sonra normalde yapamıcağım için başka yolu yokmu bunu çıkarmanın die korkudan 🙈🙉🙊

BirsenT korkma korkarsan toparlanamazsın amelıyataneye gırerken senı korkar gorurlerse bayıltıp yaparlar her zman güçlü ol kı hemen toparlan korkarsan ga sancın çok olur geç toparlanırsın bebısını düşün güçlü ol

Ayzz valla bende de. Perşembe’ye kadar hiç Doğum yapacak biri gibi gelmiyordum ama gün netleşince heyecan bastırdı ve saatler geçmiyor artık resmen 💙💙

BirsenT 4 yıl önce spinal olmuştum çok rahattı bunda genel oldum acil seZaryendi o kadar pişmanım ki genel den uyanınca bi anda o inanılmaz acıyla ölcem sandım kesinlikle spinal ol

Annee1 ayy inşallah canım ya öncesi de sonrası da önemli sezeryan da 🙏🏻

Salmanc güzel düşünelim güzel olsun artık rüyalarıma giriyor rüyamda bile sezeryan oluyorum o derece oldum paranoyaklaştım iyice😰

Fatovebebegi inşallah güçlü olabilirim canım genel olmakta istemiyorum dediğin gibi zor oluyor ağrı daha çok çekiliyormuş inşallah hakkımızda hayırlısı olur bizim için 🙏🏻

Nursemomm inşallah korku falan olmaz da genel yapmazlar bende istemiyorum canım genel olmayı o narkozlu vücuttan atmak çok zormuş ağrı da dediğin gibi çok oluyormuş inşallah hakkımızda neyse o olsun diyorum artık🙏🏻

BirsenT sezaryen çok büyük rahatlık ve sadece 1 saatin içinde herşey olup bitecek bebeğine kavuşacaksın böyle düşün 🤗