Yusbur çok şükür Rabbim insAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder canim çok geçmiş olsun sana da sağlıklı gebelik diliyorum
Gebelik şekeri Hk.
Askkokuluyavrum amin canım cümlemize inşallah 🤲
Arkadaşlar bu şekerin belirtisi var mi 18. Haftadayım agiz kuruluğu oluyor bazen kaçıncı haftada yaptırmıştiniz?
Askkokuluyavrum amin canim insallah ♥️
Askkokuluyavrum doktor değilim ama şekeri de sanki çok abartıyorlar. yani bu benim şahsi düşüncem. yüksek çıktıysa yediklerinize dikkat edersiniz olur biter. en fazla bebek kilosu artar normal doğum olmaz diye düşünüyorum.
kayınvalidem şeker hastası. gebelik şekeri zamanında ölçülmediği ve bakılmadığı için eşim 6 kilo doğmuş🤣
Ama sadece bu. başka bir sıkıntı olmamış yani.
gönlünüzü ferah tutun moralinizi bozmayın yeter
kayınvalidem şeker hastası. gebelik şekeri zamanında ölçülmediği ve bakılmadığı için eşim 6 kilo doğmuş🤣
Ama sadece bu. başka bir sıkıntı olmamış yani.
gönlünüzü ferah tutun moralinizi bozmayın yeter
petitehatunn içimi rahatlattın be canim insAllah öyle olur dediğin gibi çok çok büyük önem arz etmese de doktorların çoğu bebeğin doğduktan sonra kordon kesildiğinde bebeğin nefes alışverişin de sorun olduğunu beyan etmiş çok araştırmak da iyi degil sonra ısın içinden çıkılmıyor
Sumide canim bende de ağız kuruluğu vardı ama başlı başına bir belirti diyemeyiz 24. Haftada yaptırıp öğrenirsin insAllah bir sorun çıkmaz sağlık diliyorum sana Ve evladına
Askkokuluyavrum teşekkürler siz de saglikla kavuşun inşallah 😘
Sumide amin insAllah canim
Askkokuluyavrum evet malesef canım. Amin inşallah
Askkokuluyavrum mümkün cnm neden mümkün olmasın yemene içmene dikkat edersen birde yemeklerden sonra az yürüyüş yaparsan bak nasıl düşüyor şeker 🥰benim hamileliğimin başından beri şekerim yüksek çıkıyordu 200 ün üzerindeydi hep suanda yemeklerden sonra en yüksek 148 çıktı😊
Arbie ne güzel canim Allah şifa versin bak düşürmüşsün bebeğine ve sana sağlık diliyorum 🙏🙏
Askkokuluyavrum saol cnm sende diyetle halledersin bu işi eminim ben buna
Askkokuluyavrum bn neler yasiorum 1 aydir diyet teyim parmagima hergun olcek yapiorum vallah8 biktim cocugum icin katlaniorum ama piskolejim bozuldu
Askkokuluyavrum bendede cıktı dikkt edrrsen yediklerine bişi olmaz canım allahın izniyle bendede 6 ayımda cıktı diyet yapıyrm az kacırınca yukseliyo dogana kaadr mecbur cekicez kac aylık bebişin
Askkokuluyavrum merhabalar kaç gr lık yüklettiler
Arbie insAllah canim duanızı eksik etmeyin
SARAMAZE19 Allahım yardımcın olsun insAllah sorunsuz bir şekilde doğumlarımızı yaparız Allahım bize de evlatlarımıza da sağlık versin
Gozdeess 22+4 canim idrarda şeker çıkınca erkenden şeker yükleme yapıldı 😔 insAllh sağlıkla sıhhatle doğumlarımızı yapar evlatlarımızı kucağımıza alırız