Sinembuse bu saatten sonra çok çok dikkat edicem sadece ne yeyip içmem konusunda destek almam gerekiyor sanırım
Bende de gebelik şekeri var 33.haftadayım diyetle devam ediyoruz diyetine sadık kal Rabbime emanet yavrularımız korkup stres yaparsanız aksine şekeriniz yükselir rahat olun bana diyabet doktorumun ilk tavsiyesi önce stres yok sonra diyete uyacaksın dedi
    Arbie insAllah tedavisi mümkün olsun da gerekirse hic birşey yemeyiz ☹️ Çok üzüldüm ya
      Meryemtoptas evet stres çok etkiliyormuş ☹️ Ne yazık ki stressiz de olmuyor ama mecburuz diyet icin muhtemelen dahiliye diyetisyene yönlendirir o şekilde hayatımızı idame ettiririz çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.
      Hic korkma tatlim benimde aclik 83 tokluk 215 cikti 50ml ictim. Ic hastaliklarina yonlendirdi insulin testi yapti o iyi cikti yediklerine dikkat et dedi sadece kendini strese hiic sokma ben oyle yapiyorum az az yiyorum 😊 bebegimse cok iyi 32. Haftadayiz 2kg olduk
        Yusbur sizde de 1. Saat Ve 2. Saat mi bakıldı canim ne şekilde bir yükleme yapıldı anlatabilir misiniz
          Marziye kaç mg yükleme yapıldı ? 1. Saat Ve 2. Saat sonunda değerleriniz neydi direk dahiliye mi yönlendirdiler canim anlatabilir misin sürecini
            Askkokuluyavrum aynı canım önce açlık sonra yükleme yapıldı 1 saat arayla 2 kez kan alındı baya yüksek çıktı sonra endokrine yönlendirildim orda doktorlar ilgileniyor zaten ordan diyetisyene yönlendirdi diyete başladım şeker ölçme cihazı alın dediler günde 7 kez açlık tokluk şekerimi ölçüp not alıyorum ayda bir kontrole gidiyorum diyet yapınca 1 haftaya kalmadan düzene giriyo zaten benim girdi çok şükür 28 haftada şeker olduğunu anladık ve şuan 36 hafta 2 gün olduk herşey gayet normal ve güzel gidiyor ve doğumdan sonrada geçiyormuş zaten
              Yusbur çok şükür Rabbim insAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder canim çok geçmiş olsun sana da sağlıklı gebelik diliyorum
                Askkokuluyavrum doktor değilim ama şekeri de sanki çok abartıyorlar. yani bu benim şahsi düşüncem. yüksek çıktıysa yediklerinize dikkat edersiniz olur biter. en fazla bebek kilosu artar normal doğum olmaz diye düşünüyorum.
                kayınvalidem şeker hastası. gebelik şekeri zamanında ölçülmediği ve bakılmadığı için eşim 6 kilo doğmuş🤣
                Ama sadece bu. başka bir sıkıntı olmamış yani.
                gönlünüzü ferah tutun moralinizi bozmayın yeter