DeryaZ Allahiiimmm 😂herkeste aynı cümleler bu gidişle hepimiz aynı gün doguracaZ hamislerr
FMS yaparsın sen yaparsın 😂sanki bende 5 çocuklu anne gibi konuştum değil mi benim de ilk oysa ki 🙈
  • FMS bunu yanıtladı.
  • FMS bunu beğendi.
    umyhfsa son 11 alt kaşık bölgemde hareket var iki gündür bel agrım var sırt agrım var alt tarafım agriyo ama gelen yok
    umyhfsa zaman hiç geçmiyor 😂 korku tavan Perşembe günü bi gelsin istiyorum bi gelmesin istiyorum 😂 ama tabi ki gelsin ameliyattan korkmuyorum sadece korkum iğne panik olurmuyum olmaz mıyım çünkü çok sakin biriyim rabbim herkesin yardımcısı olsun 😊🙏
      umyhfsa Son 12 kasıklarda ağrı vajinada ve bacak aralarında ağrı var bazen belimde ağrıyor ama gelen giden yok 🙄 nişan veya suyum henüz gelmedi yarın kontrolümüz var bakalım ne dicem doktorumuz ☺️🤗
        umyhfsa inşallah canım hadi bakalım rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin işteyen tüm annelere anneliğe aday herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😊🙏😍🥰
          RdvnMlkn herkesin farklı demekki bende çok dincim ama gelen giden yok valla 😂
            umyhfsa 12 günümüz kaldı pozisyon normal ama bebeğim hala yukarda varsa tavsiyeniz alırım a dostlar 🤰🏻🤰🏻 Yoksa sezeryan olcam😶😶😶😶😶😶
              Umaymoms valla o taktiklerin hiçbiri bende ise yaramadi😂 umarım size yarar. Hakkınızda hayırlısı olsun imsalla.
                umyhfsa aynen 🤪🤣 hakkımızda hayırlısı sağlıkla doğsun da bebişlerimiz 🙏🏼