Merve0625 cnm herkezin yumurtlama tarihi bir olmuyor büyük ihdimal gec yumurtladigin icin gec döllenme olmus arada baya fark var baska doktorada gide bilirsin tabi ama doktorun dedigi dogru 6. Haftada duyuluyor cünkü kalp atisi detayli baktir bence
    Merve0625 bazi doktorlar ilgisiz oluyo bende 8 hafta sanıyodum gittim kagida biseyler karaladi bebegi goremedim dedi devletteki gonderdi beni sonra ozele gittim ayni gun kagida megerse ölü gebelik yazmış salak ya 5 haftav6 gun cikmisti sorsa bana adetim duzensiz diye 10 kasim saniyodum 19 kasim cikti son adet tarihi oyle baz aldilar allahtan simdi cok sukur iyiyiz alllahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin seninde oyle olmus olabilir ua da gec dollenmeden dolayıdır
      Merve0625 benim son adetim 11 şubat ama doktorum yeni adet belirledi 23 şubata attı. Geç döllenme olmuş. Ve şuan doktoruma göre 8+6 yım dün başka doktora gittim o da 8+1 dedi 😔 ama benim adet olduğum gün 11 Şubat çok saçma geldi banada
        Merve0625 bende aynı şeyi yaşıyorum hatta hala 2 hafta geri görünüyor son adetime göre. Ama benim ikinci gebeliğin ve ıkisinde de geç döllenme yaşadım. Dr eğer en baştan beri bu gerilik varsa sorun değil geç döllenme olmuştur dedi. İçin rahat olsun yani bu bi sorun değil sen güzelce yemene içmene dikkat et. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini :)
          Merve0625 Adet tarihim Kasım 22. Bebeğimin tarihi Ocak 2. İlk ultrasonda 7 haftalık çıktı 2 hafta sonra gittim 8 haftalıktı 9 hafta olmadı gerekirken. Bu tür şeyler oluyor. Bende pko var ama o yüzden bu kadar tarih aralığı. Bir başka doktora git sen canım orada bakalım bebeğin kaç haftalık gözükecek.
            Merve0625 ben de özel hastaneye gidiyorum ve bu yüzden doktorumu değiştirdim canım.o kadar para veriyoz onlar başından savıyo uğraşamam dedim valla başka hastaneyr ve başka doktora gidiyorum şuan
              Merve0625 Aynısını bende yasadım. Gec döllenme dedi doktorum. Doktorumun belirlediği tarihe göre ilerliyoruz. Kendi adet tarihime göre suan dogurmalıydım. Doktorumun tarihi doğru olan. Kimseyi dinlemeyin doktorunuz ne diyorsa o dogrudur. Uzman olan doktorunuz, çevrenizdekiler değil. İçinize sinmediyse değiştirin.
              Peki geç döllenme olunca doğumda mı geç olur🤷🏼‍♀️
              Merve0625 benimde 8 şubat olan adet tarıhımı ultrason cihazında 15 şubat olarak değiştırdi gec döllenme oldugundan gelişimi gerıde gorunmemesi için, şuan 11 haftalıgım 8 şubata göre sadece 2 gun küçük görunuyor tabi başka doktorla devam ettım orda değiştırmedık tarıhı, sonradan ilerliyo zaten, ama tarama testleri ayrıntılı ultrason için felan adet tarihin önemli haftasını gecırmemen gerekıyo, adet tarıhını biraz erken değiştırmış dıye düşünüyorum çünkü hafta gectıkce ilerliyo, hayırlı olsun bebişin
                AyEr aminn canım inşallah bütün hepimiz sağlıkla alırız inşallah
                madl41 demi ama ya çok sinir bozucu bişey. Benim ilk gebeliğim o kadar hevesliyim ki hergün açar okurdum haftalık gelişimlerini herşeyini bana bi öyle dedi bütün hevesim gitti resmen canım sıkıldı canım yaa
                  Merve0625 Benim de öyleydi son adet tarihim 6 aralık ama doktor 24 aralık diye söyle geç döllenme olmuş dedi korkulacak bişey yok bunda canım ben hep 24 aralığı baz alıyorum artık 😊

Elifimm Aminnn canım inşallah bencedr çok erken gidicem bakalım başka doktora