Tgbatem kac haftalıksın canım bebegın nasıl boyu kılosu
    Benimde bir hafta geriden baz aliyor doktor. Sorduğumda ise geç döllenmeden kaynaklı olduğunu herhangi bir gerilik vs.olmadigini söyledi. Bende onun dediği tarihten baz alıyorum. Kalp atışını duyduktan sonra ultrasonda gelişimine göre bakıyorlarmış. Hatta sonra devlet hastanesine gittim ve sonrada ayrintili ultrasona girdim doktorumun dediği tarihti hep
    Merve0625 canım bu çok normal çünkü herkesin hamileliğini adet tarihine göre hesaplıyo doktorlar ama herkes o tarihte hamile kalıcak diye bişey yok.bi kaç gün ya da bi kaç hafta geride yahut ileride görünmesi normal
      Hafsamm koru hastanesine gidiyordum. Artık gitmiycem zaten degiştiricem. Bi açıklama yapsa tamam insanın içine resmen kurt düşürüyorlar
      esracbn10 bende perşembe günü haftaya Perşembe olsun demiştim ama şu saat oldu hala uyumadım yarın gidip Pazartesi yapın dicem artık sabrım kalmadı çok feci kalpel tunnel le boğuşuyorum ellerimin sancısından uyku uyumadım 2 gündür yarın sabahtan gidicem öğleden sonra bile yapsa olmaz demem o derece yoruldum
      AyEr 38 haftalık 37 nin ortasında 3040 gr dı son hafta baya büyüdü yoksa hep 2 3 hafta geriden geliyordu
      • AyEr bunu yanıtladı.

Rabiaibrahim0803 doğru Tabiki canım ama başından savar gibi cevap vermemesi sinir etti beni zaten. Devlet hastanesi bile degil sırf bunlar için özele gittim ben ama hata yapmışım gerçekten sanssızım bu konuda
          Benide 1.5 hafta öne atmıştı olabiliyor böyle ama gebeliği öğrendiğimde 5 gün arayla iki kez muayeneye gittiğimde alttan muayene etti kilom var diye bi sıkıntı olmadı
          Merve0625 cnm herkezin yumurtlama tarihi bir olmuyor büyük ihdimal gec yumurtladigin icin gec döllenme olmus arada baya fark var baska doktorada gide bilirsin tabi ama doktorun dedigi dogru 6. Haftada duyuluyor cünkü kalp atisi detayli baktir bence
            Merve0625 bazi doktorlar ilgisiz oluyo bende 8 hafta sanıyodum gittim kagida biseyler karaladi bebegi goremedim dedi devletteki gonderdi beni sonra ozele gittim ayni gun kagida megerse ölü gebelik yazmış salak ya 5 haftav6 gun cikmisti sorsa bana adetim duzensiz diye 10 kasim saniyodum 19 kasim cikti son adet tarihi oyle baz aldilar allahtan simdi cok sukur iyiyiz alllahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin seninde oyle olmus olabilir ua da gec dollenmeden dolayıdır
              Merve0625 benim son adetim 11 şubat ama doktorum yeni adet belirledi 23 şubata attı. Geç döllenme olmuş. Ve şuan doktoruma göre 8+6 yım dün başka doktora gittim o da 8+1 dedi 😔 ama benim adet olduğum gün 11 Şubat çok saçma geldi banada
                Merve0625 bende aynı şeyi yaşıyorum hatta hala 2 hafta geri görünüyor son adetime göre. Ama benim ikinci gebeliğin ve ıkisinde de geç döllenme yaşadım. Dr eğer en baştan beri bu gerilik varsa sorun değil geç döllenme olmuştur dedi. İçin rahat olsun yani bu bi sorun değil sen güzelce yemene içmene dikkat et. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini :)
                  Merve0625 Adet tarihim Kasım 22. Bebeğimin tarihi Ocak 2. İlk ultrasonda 7 haftalık çıktı 2 hafta sonra gittim 8 haftalıktı 9 hafta olmadı gerekirken. Bu tür şeyler oluyor. Bende pko var ama o yüzden bu kadar tarih aralığı. Bir başka doktora git sen canım orada bakalım bebeğin kaç haftalık gözükecek.