Kızlar günaydın şuan 9+1 haftalık hamileyim 10 nisanda kontrole gitmiştim. Gittiğimde keseyi gördü. Fakat bebek yok dedi. Alttan bakmak istedi. İzin vermedim. Haftaya tekrar gel dedi. Gittim ve gittiğim de çok şükür kalp atışlarını duyduk🙏🏻 Fakat doktor bebek şuan 6 haftalık görünüyor dedi canım sıkıldı. Nasıl neden gibi sorular sorduğumda öyle diyerek geçiştirdi beni. Adet tarihine göre 8 haftalık olması gerekiyor. Kendi kafasına göre adet tarihimi degiştirdi. Başka doktora gitmeye karar verdim. Çevremdekilere sorduğumda sen kendi adet tarihini baz al diyorlar. Sonra o kendi gelişiyor diyorlar. Sizinde başınıza geldi mi? Napmam gerekiyor sizce.
Yanlış haftalık dendi
Merve0625 dr un ultrason a göre söylediği tarihi baz al ki ilerleyen haftalarda bebeğinde gelişim geriliği warmış gibi görünmesin geç döllenme olmuş anladığım kadarıyla benimde öyle 25 temmuzdu son adetim ama 3 ağustosu baz alarak ilerledik hep geç döllenmeyi araştır ama dr un sadece açıklama yapmamış ama uygulaması doğru
Merve0625 geç döllenme olmuştur ama şimdi bile açıklama yapmayan bir doktorla 8 ay daha geçirmeyin başka açıklama yapan bir doktor bulursanız iyi olur
AyEr ben o korkuyla 5 Farklı dr a gittim Farklı hastaneler hepsi de ultrason daki tarihi baz almamı söyledi bebekte sağlık sıkıntısı olmadığını söylediler o yüzden son adet tarihimi dr un dediği gibi 25 temmuzdan 3 Ağustos a çektim sadece geç döllenme olmuş yani ilerleyen haftalarda yakalayamayabiliyor bebek eğerki 25 temmuz u baz alsaydım geceleri uykum kaçardı neden bu kadar küçük bebeğim diye
Merve0625 gec dollenme olmustur yaniii o yuzdendir buyuk ihtimal
Merve0625 geç döllenme iki hafta kadar olduysa yeni adet tarihi düzenliyorlar canım
Tgbatem benimde 25 temmuzdu ama 16 gun geriden geliyor 30 temmuz yapalim tarihi dedi bende ona gore ilerliyorum pazartesi sezeryanla alcak nasipse
Geç döllenme olmustur. Yani yumurtan geç oluşmuş ve geç çatlamıştır. Benimde son adetime göre 8+5 olması lazım ama ultrasonda 6+4 olarak görmüştük. Doktorun açıklama yapmamış sana. Ultrasondaki tarihe göre yeniden adet tarihi duzenleniyor böyle durumlarda yani ultrason tarihi baz alınıyor çünkü bebek 6.haftadaki gelişiminde. 8 değil 🤷♀️
Benimde bir hafta geriden baz aliyor doktor. Sorduğumda ise geç döllenmeden kaynaklı olduğunu herhangi bir gerilik vs.olmadigini söyledi. Bende onun dediği tarihten baz alıyorum. Kalp atışını duyduktan sonra ultrasonda gelişimine göre bakıyorlarmış. Hatta sonra devlet hastanesine gittim ve sonrada ayrintili ultrasona girdim doktorumun dediği tarihti hep
Merve0625 canım bu çok normal çünkü herkesin hamileliğini adet tarihine göre hesaplıyo doktorlar ama herkes o tarihte hamile kalıcak diye bişey yok.bi kaç gün ya da bi kaç hafta geride yahut ileride görünmesi normal
esracbn10 bende perşembe günü haftaya Perşembe olsun demiştim ama şu saat oldu hala uyumadım yarın gidip Pazartesi yapın dicem artık sabrım kalmadı çok feci kalpel tunnel le boğuşuyorum ellerimin sancısından uyku uyumadım 2 gündür yarın sabahtan gidicem öğleden sonra bile yapsa olmaz demem o derece yoruldum