madl41 demi ama ya çok sinir bozucu bişey. Benim ilk gebeliğim o kadar hevesliyim ki hergün açar okurdum haftalık gelişimlerini herşeyini bana bi öyle dedi bütün hevesim gitti resmen canım sıkıldı canım yaa
    Merve0625 Benim de öyleydi son adet tarihim 6 aralık ama doktor 24 aralık diye söyle geç döllenme olmuş dedi korkulacak bişey yok bunda canım ben hep 24 aralığı baz alıyorum artık 😊

Elifimm Aminnn canım inşallah bencedr çok erken gidicem bakalım başka doktora
    Merve0625 benim de gittiğimde 10 haftalıktı 11 haftalık dedi 15+5 ti 15+4 bu dedi bakalım sonumuz nolacak 😂😂
      FSCMK aaa buda ayrı bir şey 😂 allahım yarabbim hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ☺️
        Merve0625 bnmkide geç döllenmeydi doktor adet tarihimi değiştirmişti sisteminden. Ama bi süre sonra haftanı yakalıyorsun ztn
        Merve0625 amin 🙏 doktorada çok sık gitmem ya 1 Aydan 1 aya fazla ultrasyona girmek zararlı
        Merve0625 maalesef öyle benimde ilk olucak 😊 ya ben gün geçsin diye o kadar hevesliyim ki şu 3 ayın riskini falan atlatayım cinsiyeti öğreniyim ufak tefekten bişeyler almaya başlıyım dedikçe doktorlar beni geriye yolluyor 🙄çok sinir oluyorum ya benim 10 haftalık olmam gerekirken 8+1 ne ya 😔
          Geç döllenme diye bir durum var o yüzden tarihler karışıyor adeti çok düzensiz olan kadınlar var atıyorum 3 ay önce adet görmüş ama bir ay önce hamilelik oluşmuş bu durumda nasıl son adet tarihi baz alınacak arada iki ay fark var öyle düşün sen başka bir doktora daha görün yine aynı sonuç çıkarsa ultrasona göre ilerlersin eğer arayı kapatırsa zaten ortak bir tahmini doğum tarihi çıkarır doktorun sana
            Merve0625 beniö de öyle geç döllenme olmuş onun için ilk iki ultrasona bakıp düzenleyeceğiz dedi, kendi adet tarihine göre yuöurtlaman gereken tarihten sonra yumurtladıysan vs geç döllenme oluyor. Sıkıntılı bir durum değil oldukça da yaygın bazı aylar stresten geç erken olabiliyor. Şuan daha küçük olduğu için farkı çok anlamazsın ama ilerleywn haftalarda doktor bunu yapmazsa bebeğim küçük bir sorun mu var diye düşünürsün. İçine sinmediyse doktorunu değiştir ama ultrasondaki ölçüye göre adettarihini ileri alıp haftalarını ona göre hesaplarlar :)