Yanlış haftalık dendi
Rabiaibrahim0803 aynı benim düşünce canım gerçekten verdiğimiz dünya paraya yazık ya. Hangi hastaneye gidiyorsun
Merve0625 bnmkide geç döllenmeydi doktor adet tarihimi değiştirmişti sisteminden. Ama bi süre sonra haftanı yakalıyorsun ztn
Merve0625 bursa özel hayat hastanesine gidiyorum artık.önceki gittiğimde osmangazi aritmi hastanesiydi
Merve0625 geç döllenmeden
Geç döllenme diye bir durum var o yüzden tarihler karışıyor adeti çok düzensiz olan kadınlar var atıyorum 3 ay önce adet görmüş ama bir ay önce hamilelik oluşmuş bu durumda nasıl son adet tarihi baz alınacak arada iki ay fark var öyle düşün sen başka bir doktora daha görün yine aynı sonuç çıkarsa ultrasona göre ilerlersin eğer arayı kapatırsa zaten ortak bir tahmini doğum tarihi çıkarır doktorun sana
Merve0625 sana açıklama yapması gerekiyordu gördüğü her şeyi söylemesi lazım
Merve0625 beniö de öyle geç döllenme olmuş onun için ilk iki ultrasona bakıp düzenleyeceğiz dedi, kendi adet tarihine göre yuöurtlaman gereken tarihten sonra yumurtladıysan vs geç döllenme oluyor. Sıkıntılı bir durum değil oldukça da yaygın bazı aylar stresten geç erken olabiliyor. Şuan daha küçük olduğu için farkı çok anlamazsın ama ilerleywn haftalarda doktor bunu yapmazsa bebeğim küçük bir sorun mu var diye düşünürsün. İçine sinmediyse doktorunu değiştir ama ultrasondaki ölçüye göre adettarihini ileri alıp haftalarını ona göre hesaplarlar :)
Eflinderin doğru haklısın canım
1ogrencianne aynen canım