Bebek hic durmuyor
Benimde aynı hiç durmuyor 2 dk doktora söyledim olsun diyor hareket iyidir diyo ama bilmiyor ki canım acıyor 😀😀 ilk başlarda çok uslu bi kızdı şimdi içimde halay çekiyor resmen
Bizim çocugu da doktor gül gül öldü kıpır kıpır diyor eli ayağı durmuyor yavrum çok hareketli eli de ağzındaydı en son kontrolde parmağını emiyordu miniğim😍❤️
Busearassu Ooo o nasıl bir çocukmuş ben 3 aylığım canım
Leylaa76 🙂🤣🤣 valla allah yardımcımız olsun daha büyüdükçe daha sert ve hareketli olacak
Leylaa76 benimkide oyle canim🤣🤣🤣doktor yaramaz bi bebek olucak diyo her seferinde🤣
Leylaa76 iyi bisey aslinda bu
Leylaa76 bu günlerin tadını çıkarın son ay hiç oynamıyorlar yerleri daralıyor diyorsun ki allahım iki oynasada sevsem konuşsam onunla 😞
Ne guzel oynamalari ben tup bebekle hamile kaldim ama hissetmiyorum fazla arada bir az az vuruyor tembel oğlan keyfini bozmuyor 7 ayligiz kaldi iki ay bir daha hamile olurmuyum olmazmiyim allahim bilir hamileligimde cok rahat geciyor basindan beri hic birsey anlamasan 7 ay nasil gecti bilmiyom
Busearassu evet galiba öyle olcak korkuyorum 😁
Leylaa76 ahahah bana vahşi demedi ama haylaza bak sen fasulye kadarken bile kalp atışını dinlettirmedi simdi birde cinsiyetini göstermiyor cok fazla hareketli haylaz olacak dedi 😊😊😊❤
Elininanasi haha benimde öyle diyor 😂😂
Sibelclskn3 Özlüyosun demii doğru söyledin