Benimde aynı hiç durmuyor 2 dk doktora söyledim olsun diyor hareket iyidir diyo ama bilmiyor ki canım acıyor 😀😀 ilk başlarda çok uslu bi kızdı şimdi içimde halay çekiyor resmen
    Bizim çocugu da doktor gül gül öldü kıpır kıpır diyor eli ayağı durmuyor yavrum çok hareketli eli de ağzındaydı en son kontrolde parmağını emiyordu miniğim😍❤️
      Leylaa76 canım benim de öyle 21 haftadayım ama gece 12 de bir başladı 3 e kadar maşallahı vardı şimdiden ne uyku var ne birşey
        Leylaa76 Benimki de aynı doktor bakarken çok zorlanıyor hiç durmuyor. 32+4 olduk hareketleri bazen çok canımı yakıyor ama biraz dursa acaba ne oldu diye içime kurt düşüyor 😂
          Leylaa76 bu günlerin tadını çıkarın son ay hiç oynamıyorlar yerleri daralıyor diyorsun ki allahım iki oynasada sevsem konuşsam onunla 😞
            Ne guzel oynamalari ben tup bebekle hamile kaldim ama hissetmiyorum fazla arada bir az az vuruyor tembel oğlan keyfini bozmuyor 7 ayligiz kaldi iki ay bir daha hamile olurmuyum olmazmiyim allahim bilir hamileligimde cok rahat geciyor basindan beri hic birsey anlamasan 7 ay nasil gecti bilmiyom
              Leylaa76 ahahah bana vahşi demedi ama haylaza bak sen fasulye kadarken bile kalp atışını dinlettirmedi simdi birde cinsiyetini göstermiyor cok fazla hareketli haylaz olacak dedi 😊😊😊❤