Ne guzel oynamalari ben tup bebekle hamile kaldim ama hissetmiyorum fazla arada bir az az vuruyor tembel oğlan keyfini bozmuyor 7 ayligiz kaldi iki ay bir daha hamile olurmuyum olmazmiyim allahim bilir hamileligimde cok rahat geciyor basindan beri hic birsey anlamasan 7 ay nasil gecti bilmiyom
    Leylaa76 ahahah bana vahşi demedi ama haylaza bak sen fasulye kadarken bile kalp atışını dinlettirmedi simdi birde cinsiyetini göstermiyor cok fazla hareketli haylaz olacak dedi 😊😊😊❤
      Hamile41 maşAllah uslu oğlan demekki:) öyle deme cnm rabbim verir inşAllah hayırlısıysa versin zaten değilse vermesin
      Leylaa76 benimkide ntsye baglandım Gobegim sallaniyordu resmen makine kalp atisini zor buldu😊
      Leylaa76 hiç bilmiyorum ama doğduklarında da böyle olurlarsa yandık onu biliyorum 😂
      Ceyk sizin yaramaz baba sevince veya babaya kötü lâf diyince daha çok tepki veriyor mu ?
      • Ceyk bunu yanıtladı.
        Busearassu Babanın sesini duyması yeterli çıldırması için bazen hiç ses çıkarmadan yanağını koyuyor karnıma yine de babasını hissediyor kendimi alamıyorum kıskanıyorum 😂
          Ceyk bizimki de öyle baba olmayınca tık yok bilsin baba geldi hareket başlar ☺