Leylaa76 canım benim de öyle 21 haftadayım ama gece 12 de bir başladı 3 e kadar maşallahı vardı şimdiden ne uyku var ne birşey
    Leylaa76 Benimki de aynı doktor bakarken çok zorlanıyor hiç durmuyor. 32+4 olduk hareketleri bazen çok canımı yakıyor ama biraz dursa acaba ne oldu diye içime kurt düşüyor 😂
      Leylaa76 bu günlerin tadını çıkarın son ay hiç oynamıyorlar yerleri daralıyor diyorsun ki allahım iki oynasada sevsem konuşsam onunla 😞
        Ne guzel oynamalari ben tup bebekle hamile kaldim ama hissetmiyorum fazla arada bir az az vuruyor tembel oğlan keyfini bozmuyor 7 ayligiz kaldi iki ay bir daha hamile olurmuyum olmazmiyim allahim bilir hamileligimde cok rahat geciyor basindan beri hic birsey anlamasan 7 ay nasil gecti bilmiyom
          Leylaa76 ahahah bana vahşi demedi ama haylaza bak sen fasulye kadarken bile kalp atışını dinlettirmedi simdi birde cinsiyetini göstermiyor cok fazla hareketli haylaz olacak dedi 😊😊😊❤
            Hamile41 maşAllah uslu oğlan demekki:) öyle deme cnm rabbim verir inşAllah hayırlısıysa versin zaten değilse vermesin