Aysefee evet canım
İki saatte normal doğum hikayem 😍
minikkalpp aminnn ❤️
Selinnnce hayır canım yok öyle birşey hiç korkma
Htcm65 hiç korkma ve olumlu düşün
Deletedmom133 dayanılmaz gibi anlatanları hiiiç takma İnan kendine kolay oluyor 😘
Umaymoms bütün doğumlar kutsal nasıl olursa olsun Doğum şeklin yeterki bebek ve sen sağlıklı ol
Gizemburcuu benim girmiyor bi türlü bi anda girebilecek bi şey değil galiba😟
alyavetuna Canım bende epidural kesi dikiş yoktu çok şükür
Gizemburcuu herkesin acı eşiği farklı herkesin aynı olucak degil ya nasip 😁😁😁😁
Angel13 korkma hiç korkulacak bir şey yok 😍dualarım sizlerle
Deletedmom133 Tabiki ama sen hep olumlu düşün
Gizemburcuu ayy darisi basimiza ya masallah ne guzel olmus
Gizemburcuu cok tesekkur ederim canim bebeginle sana saglikli omurler diliyorum
Gizemburcuu Maşallah gerçekten Allah bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻 Kaç kilo doğdu acaba bebeğiniz, doktor benimkine iri diyor kafası da büyük normal Doğum olmaz diye endişeleniyorum
Heisenberg, Doğum Hikayeleri etiketini ekledi.
Gizemburcuu maşalllahh maşallah ınsallah bizede banada böyle nasip olur canım benım bebiş kaç kılo oldu daha önceden çatı muayeneside olmuşmuydun
Gizemburcuu bende kendı işlerimi yapıyorum canm ama biraz fazla uyuyorum sen günlük ne kadar uyuyordun merak ettim bunu
Gizemburcuu amin insallah ne kadar herkes yardimci olsada güzel seyler söylesede gecmiyor korku canim ya bende bebegin o dogma esnasindaki aciya dayanamayip yapamicagimi gücüm olmicagini düsünüyorum ☹️napicam bilmiyorum hastaneye yaticam yarin yada cuma hic acilma yok
Maşallah Allahım size bağışlasın yavrunuzu analı babalı büyüsün 🙏❤️ darısı bize olsun inşallah