Gizemburcuu bir çırpıda okudum ve kınadım darısı bana 😂
İki saatte normal doğum hikayem 😍
Gizemburcuu anladim canimm peki dogum esnasinda ve ikinma esnasinda nefessiz kalma durumu oluyor mu canim
Gizemburcuu MAŞALLAH canim benim de 1 ay im kaldi INŞALLAH bu kadar kolay olur korkmaya başladım.. Evladını sağlıkla büyüt INŞALLAH gözünüz aydın olsun..
Gizemburcuu inşallah ıllaki acı olucak buna kendimi hazırladım da kolayca açılır inşallah 🤗
Gizemburcuu ayy masallah masallah ne güzel bende normal istiyorum bebeğimin pozisyonu da normal fakat biraz iri bende minyonum bu nedenle sezeryan olabilirim 😞😞
Gizemburcuu dikiş attılar mi dikiş 😂 benin merak ettiğim konu o. Son zamanlarda sıcak düş ve sıcak havlu uygulaması ile kesi yapmadan dogurtuyorlar ya
Gizemburcuu hayirli olsun gozun aydin rabbim banada bizede boyle kolay dogum nasip etsin okudum kiskanmadim desem yalan derim 36 haftalik olduk bizde icimde hala korkular devam ediyor seninkini gorunce cesaret geldi 😁
Gizemburcuu aminnn inşallah daha bana çok var ama işte ilk olunca
Gizemburcuu anladm canm bnm haftaya olcak 37 de bakalim ne zmn dogum olcak 😍
Aysefee evet canım
minikkalpp aminnn ❤️
Selinnnce hayır canım yok öyle birşey hiç korkma
Htcm65 hiç korkma ve olumlu düşün
Deletedmom133 dayanılmaz gibi anlatanları hiiiç takma İnan kendine kolay oluyor 😘
Umaymoms bütün doğumlar kutsal nasıl olursa olsun Doğum şeklin yeterki bebek ve sen sağlıklı ol
Gizemburcuu benim girmiyor bi türlü bi anda girebilecek bi şey değil galiba😟
alyavetuna Canım bende epidural kesi dikiş yoktu çok şükür
Gizemburcuu herkesin acı eşiği farklı herkesin aynı olucak degil ya nasip 😁😁😁😁
Angel13 korkma hiç korkulacak bir şey yok 😍dualarım sizlerle