Gece yatağıma yattım ve uyumaya çalışıyordum her zamanki gibi fakat uykum hiç yoktu sanki hissetmiştim ama başka bir belirti hiç yoktu Doğuma dair 🙈 sabaha karşı 4.30 gibi tuvalete kalktım ve tuvalette suyumun geldiğini farkettim doktorumu aradım tebrikler Doğum başlamış hadi gel dedi. Hiç sancım yoktu eşim seçim için şehir dışındaydı görümcem yanımda kalıyordu. Hazırlandım görümcemi uyandırdım taksi çağırdık ve 5.00 de TOBB da idik ☺️ Hemşire açılmama baktı ve 6 olduğunu söyledi bende hala sancı yoktu ve herkes şoktaydı 🙈 gezmek istediğimi söyledim ve Doğum anına kadar hiç yatmadım bir saat gezdim koridorda ara ara gelip giden sancılarım başlamıştı ama dayanılmayacak gibi değildi sonra tekrar kontrol edelim dediler yattım ve bi baktı tam açıklık 😂 ben ayağa kalktım çünkü sancı tam anlamıyla kendini göstermişti yatamıyordum 😂 doktorumun içeri girmesi ile beni yatağa almaları bir oldu üç ıkınmada bebeğimi kucağıma verdiler. Ama üç ıkınma olayı o kadar basit değildi son 15 dk çok zordu ama bebeğim kucağıma gelir gelmez bitti bütün ağrılar ❤️Doğumdan tam 10 dk sonra yürüdüm makyaj yaptım fotoğraf çekindik ve aynı gün evimize geçtik herşey Harika gidiyor Rabbim hepinize kolay Doğum nasip etsin inşallah ❤️
    Gizemburcuu Allah herkese senin gibi doğum nasip etsin 🙏 Geçmiş olsun gözün aydın 🙏🌺 Bebeğinle ve ailenle sağlıklı bol uzun ömürler diliyorum..
      Gizemburcuu Maşallah sana inşallah diğer gebeliklerinde de böyle doğum yaparsın Bize de dua et Biz de böyle doğum yapalım Benimle ilk bebeğim
        Helal olsun pilates yoga tarzı şeyler yaptınız mı
          Gizemburcuu hayırlı olsun inşallah bizimde böyle rahat olur bende normal istiyorum inşallah açılmak olurda doğururum 🤗
            Gizemburcuu ay maşşallahhh Rabbim nazarlardan sakınsın 😍. Okudukca ben rahatladım resmen. Özel bişey yaptın mı gebelik boyunca mesela yürüyüş vs o tarz. Tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu 😍
              Gizemburcuu Maşallah size canım benim Rabbim bizlere de böyle hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah sağlıkla büyüt minnoşunu 😍🤲🏻