Ben zemzem verdim damla damla da olsa sarılığı vardı hem şifa olsum diye hergün verdim
Yeni doğan bebeğe su verilir mi 🤷♀️
Handegunas gebe eğitiminde söylemişlerdi. Anne sütünde yeteri kadar oldugu için ve bebeklerim mide kapasitesi cok küçük olduğu için en az ilk 6 ay su verilmiyormuş. Yani mideleri suyla dolmasın anne sütünde her türlü vitamin var zaten diye
Handegunas tabikide verilmez ama benim kaynanam çay kaşığı ile yoğurt bile yedirdigini iddia ediyor. Bebeğimi ondan korumaya calisicam
MinnakAnnee canim anne sutunun zaten yarisindan fazlasi suuuuuuu
Busraatpl evet öyle duymuştum ben de ama 🤷♀️
PirayeAkca 😅😅 eskiden Allah’a emanet büyüyormuş zaten çocuklar 😁
Elbette anne sütü alan bebeğe şu verilmez .Bunu günde kaç tane ıslattıgi bezden anlarsın zaten.Yok anne sütü almıyorsa formül mama vereceksin onuda kaynamış soğutulmuş suyla ölçüsüne göre .Ama emzirdikce sütün yeterli gelecek .Bence ilk aylarda bebeğini koynundan indirme .Emzir sık sık.
Handegunas verilmiyor cnm senn sütün onun suyunu falan herşeyini karşılıyor suyu verrsen midesi suyla dolar seni emmez
MinnakAnnee evet insan yaz olunca daha çok düşünüyor 🙄
Tatlım hemsire yim hamileyim gebe okuluna gidiyorum günlerim hastane de eve arkadaslarimla geciyor net bilgi sütün ilk kismi su ihtiyacini karsiliyor zaten şöyle diyim bir memeni emerken bebegin o meme bosalana kadar emzirmen lazim ilk 5 10 dk emdigi kisim da su orani yüksek extra su vermene gerek yok yani memeni bosaltmadan diger memeye de gecme çünkü sonra gelen süt yagli olan kisim bebegine kilosunu verecek kisim yani aman iki memem de sismis diger tarafi da biraz emsin deyip cocugu cekmeyeceksin cünkü sadece su vermis olursun ve bebegim niye kilo almiyor dersin....sakin su verme önerilmiyor..
Eskiler vermis hemde sekerli su vermişler hepiniz yaşıyorsunuz iste oldunuz mu???? Sacma sapan tanilar...
Susuzluktan hastanede yatan cocuklar var biliyor musunuz ? Vermeyin siz daha
Susuzluktan hastanede yatan cocuklar var biliyor musunuz ? Vermeyin siz daha
Kahramanlar evet sarılığı da daha kolay atlatıyorlar suyla
Pekgokcen 😁 bi zararı dokunanı görmedim ben de
Handegunas asla canım verilmez anne sütü onu karşılıyor 6 aydan sonra başlanır suya ve ek gıdaya
Handegunas Ay benimde tam tersi annem su asla verilmez dio kynanam verilir dio aralarinda kaldim🤣🤣🤣🤣😒😒😒
İlk oğlum 10 yasinda ona bebekkken çay kaşığıyla günde 2 kere bir iki çay kaşığı vermiştim kaynamış soğumuş sudan. Bunda da veririm yine
Su verilmez anne sütü alıyorsa mama alıyorsa verilir ben vermemiştim zAten sütüm su gibiydi 😂
Ben bu durumu arastirdim mutlaka gunde iki kez faln cay kasiginin uyla verilmesi gerekiyormus hem agiz icindeki pamukcuk olusumunu ve sariligi engelliyor cene kaslari tam gelismedigi icin memeyi tam kavrayip dogru bibsekilde ememiyorla bunu bizzat ablamda yasadim ablamda hic vermeme taraftarydi dogru duzgun ememiyordu bebekte ama biz ona yettigini saniyorduk sonrasinda sariligi yukseldi ve uc gun kuvezde yatti vucut susuz kalmis hersey olmamakla beraber biraz buyuklerimizn onerilerinide goz almamiz gerektigini dusunuyorum
kesinlikle anne sütünden başka bişey verilmez ilk 6 ay. gebelik okulunda da söylendi kendimde biliyordum
MinnakAnnee zarar gelmez belki ama gerek yok içtiği süt zaten su ihtiyacını karşılıyor