MinnakAnnee bebeğin midesini gereksiz doldurup anne sütünü az almasına neden oluyor ve çocuğa kalori bakımından vs sıkıntı olur bence gereksiz verilmez
Yeni doğan bebeğe su verilir mi 🤷♀️
Sevim43 kıyamam 😔 sonra böyle bir şey duymak çok daha kötü
Mihrimahirem benim de düşüncem o kadarcık verilmesi yönünde zaten
Banu_ak inşallah ben de anlayabilirim 🙏🏻 Çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰
TatlisBirAnne evet o kadar olabilir bence de 🤔
GulsahMulayim aynen sarılık için o kadarcık olabilir bence de
Figent evet çok teşekkür ederim 😁🙏🏻
Handegunas 45 günlük bebeğim var ve 9 cocuk doğurmus babannem kaldı yanımda koca bir tecrübe yani 😂 daha ben su verilmez demeden her emzirmeden snra yarım cay kasığı su verdi agzı pamukcuk olmasın diye birde süt kokarmış agızları ben babannemi dinledim hem ılık su bagırsaklarınıda gevsetti hiç gaz sorunu yasamadık tabi verip vermemek size kalmıs ama ben su verdiğimizi doktora söylediğimde yarım kaşıktan birşey olmaz dedi 😊 özellikle mama verdiğinizde su miktarını arttırın dedi
Merveegazann hayir gene su vermene gerek yok sadece mama ile destekliyorsun sakin biberonla falan verme mamayida enjektörle damlat ya da kasikla ver memeyi sonra reddetmesin sen merak etme gelen sutun bile su ihtiyacina yeter eger vermen gerekseydi ebeler falan derdi sana endise etme
Pekgokcen katiliyorum butun yegenlerime su verdik hicbiri sarilik olmadi bardak bardak vermiosun ki 1 2 damla anca
Handegunas Bırak yenidoğan bebeği eğer sütün yetiyorsa ben emzirdiği dönem boyunca 1 yaşına kadar su vermeyenleri biliyorum anne sütü her şeye yetiyor çocuk susamayı suyu bilmiyor ki susasın sen kendi sütünden ver o ona yeter
MinnakAnnee hayır verilmez çocuk gelişimi uzmanı olarak söylüyorum ilk altı ay sadece anne sütü verilir Zaten emen çocuk susuzluk çekmez ve ilk günler süt gelmiyor olsa dahi çocuk bünye olarak bi kaç gün süt çoğalana kadar bir kaç damla anne sütüyle doyacak mide yapısındadır
Handegunas asla su verilemez üstelik yeni doğmuş süt ona su yerinede geçiyor.. O ne bilmiş suyu
Guzel_ailem bir zaman sonra verilir suu
Handegunas canım dudaklarını ıslatacak kadar verebilirsin 6 ay çocuk susuzluktan ölür resmen tamam anne sütü herşeyi karşılıyor ama 6 ayda susuz olmaz en azından dudaklarını ıslatıcam ben hatta ben küçükken annem günde 1 çay kaşığı falan vermiş dudaklarımı ıslatmış hiçte bişey olmamış fazla abartmamak gerekiyo böyle şeyleri bence
Handegunas bi hemşire olarak cevaplayayım bebegin emiyosa anne sütü su dahil bütün ihtiyaclarını karsılıyo su vermene gerek yok eger mamayla besleniyosa o zaman su veriliyo
Handegunas bebekte sarılık olursa günde üç dört damla kaynatılmış soğutulmuş su verilmeli bu zaten doktor tarafından söyleniyor
Ayrıca çocuk doğduğunda dudaklarına zemzem suyu bile süren var sünnetlerimizden birisi
Eger kizim anne sütü alsaydi bir ihtimal vermezdim ama mamayla beslendigi icin
Doktor gunde 3cay kasigi verebilirdin demisti .
Anne sütü tüm eksikleri tamamliyor
Bakalim bunu dogurunca ne olacak
Doktor gunde 3cay kasigi verebilirdin demisti .
Anne sütü tüm eksikleri tamamliyor
Bakalim bunu dogurunca ne olacak