- Düzenlendi
Glbhr_ Eğer normal giderse Aralıkta dogar bebişin. Sezeryanka olanlı olursa Kasıma sarkabilir. Benim kız bebeğimde 7 aralıktı muhtemel dogum 18 kasımda aldılar. Benim de erkek bu arada. Ama detaylıya gidince tam inanacam.
Glbhr_ Eğer normal giderse Aralıkta dogar bebişin. Sezeryanka olanlı olursa Kasıma sarkabilir. Benim kız bebeğimde 7 aralıktı muhtemel dogum 18 kasımda aldılar. Benim de erkek bu arada. Ama detaylıya gidince tam inanacam.
Deletedmom3342 17 Ağustos’ta benim detaylı, 22. Haftaya denk geliyor erken alma demişti bi arkadaşım
3_melek_annesi Maşallah💗
Sedahatun bende 20 +3 te gideceğim muhtemelen 🤗
Slm arkadaşlar postu biraz geç gördüm ama olsun.. bizim de 20. Haftamiz 8 Aralık beklenen doğum tarihi Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah hepimize..
Selam Kızlar bizde minik kuşumla 21nci haftaya girdik. Aralığın ilk haftası Doğum görünüyor inşallah ☺️ Cinsiyetlimiz de kız 🎀
20.haftada detaylıultrason yaptırdık, cinsiyetimiz kız 👧🏻 Vitaminleri içmeye, beklemeye devam ☺️ 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim. İzmir’deyim. Hepimize Allah kolaylık versin 🙋🏻♀️
Deletedmom3342 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve 19 haftalık hamileyim 🥰 RABBİM hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
31 yas ilk gebelik kız bebek bekliyoruz :) Ankara’da Doğum planlıyorum ayrıntılıya 23. Haftada gidicem
19 haftalık bir prenses annesiyim 🥰😊
Merhaba bende 19.haftadayım cinsiyetimiz kız😃 daha bir hareket hissetmiyorum ilk gebeliğim😍inşallah herkes sağlıkla kucağına alır:)
Ben bide bişey sorcam kaç kilo aldınız merak ediyorum🙄😃
Merhaba kizlar ben tugba 3.gebeligim ankarada yaşıyorum 19+3 oldum cinsiyet kesin değil 2 kızım var gönlümden erkek geçiyor bu erkek olsun istiyorum 😁ins rabbim gilonlumuzdekini kucağımıza almayı nasip eder tahmini doğum 12.12. Olacak ins
merhaba canım bende 19 haftalık gebeyim aralıkda dopumum var cinsiyet bi erkek dediler bi kız en son kesin kız dediler bakalım hala inanacak gibi değilm beklyorum😅 başka doktra gidecegim benim gibi olan varmı acaba
Deletedmom3342 AMİN hepimiz inşallah hoşbuldum💫🙏
Deletedmom3342 4 lü taramada erkek dedi doktor kendi doktorumda erkeğe benzyr demişti 14 haftalıkken 💫😇