❁ 2019 Aralık Anneleri ❁
- Düzenlendi
Selam arkadaşlar, cinsiyeti öğrenneyen var mı ? Durumlar nasıl.. Organ taraması zamanlarımız da geliyor 🤗
Monna Merhaba , bende 16. Haftadan beri hissediyorum, şuan 18+1 bebeğimm. İkinci hamileliğim benim.
Glbhr_ benim de 19 Aralık cinsiyet kız ☺️
- Düzenlendi
Glbhr_ Eğer normal giderse Aralıkta dogar bebişin. Sezeryanka olanlı olursa Kasıma sarkabilir. Benim kız bebeğimde 7 aralıktı muhtemel dogum 18 kasımda aldılar. Benim de erkek bu arada. Ama detaylıya gidince tam inanacam.
Deletedmom3342 17 Ağustos’ta benim detaylı, 22. Haftaya denk geliyor erken alma demişti bi arkadaşım
3_melek_annesi Maşallah💗
Sedahatun bende 20 +3 te gideceğim muhtemelen 🤗
Slm arkadaşlar postu biraz geç gördüm ama olsun.. bizim de 20. Haftamiz 8 Aralık beklenen doğum tarihi Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah hepimize..
Selam Kızlar bizde minik kuşumla 21nci haftaya girdik. Aralığın ilk haftası Doğum görünüyor inşallah ☺️ Cinsiyetlimiz de kız 🎀
20.haftada detaylıultrason yaptırdık, cinsiyetimiz kız 👧🏻 Vitaminleri içmeye, beklemeye devam ☺️ 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim. İzmir’deyim. Hepimize Allah kolaylık versin 🙋🏻♀️
Deletedmom3342 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve 19 haftalık hamileyim 🥰 RABBİM hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
31 yas ilk gebelik kız bebek bekliyoruz :) Ankara’da Doğum planlıyorum ayrıntılıya 23. Haftada gidicem
19 haftalık bir prenses annesiyim 🥰😊
Merhaba bende 19.haftadayım cinsiyetimiz kız😃 daha bir hareket hissetmiyorum ilk gebeliğim😍inşallah herkes sağlıkla kucağına alır:)
Ben bide bişey sorcam kaç kilo aldınız merak ediyorum🙄😃
Merhaba kizlar ben tugba 3.gebeligim ankarada yaşıyorum 19+3 oldum cinsiyet kesin değil 2 kızım var gönlümden erkek geçiyor bu erkek olsun istiyorum 😁ins rabbim gilonlumuzdekini kucağımıza almayı nasip eder tahmini doğum 12.12. Olacak ins