19+4 ün hareketleri 3 haftadır hissediyorum ve bi haftadır uzandığımda dışarıdan atletin üstünden görülebiliyor seyirmeleri. Sizlerde durum ne 20 haftalık arkadaşlar?

Monna benim dışardan henüz belli olmuyorda içimde kıpırdadğını hissediyorum vajina da baskı oluyo mu arada sende hafif sızı gibi bişe

Selam arkadaşlar, cinsiyeti öğrenneyen var mı ? Durumlar nasıl.. Organ taraması zamanlarımız da geliyor 🤗

Glbhr_ Eğer normal giderse Aralıkta dogar bebişin. Sezeryanka olanlı olursa Kasıma sarkabilir. Benim kız bebeğimde 7 aralıktı muhtemel dogum 18 kasımda aldılar. Benim de erkek bu arada. Ama detaylıya gidince tam inanacam.

Slm arkadaşlar postu biraz geç gördüm ama olsun.. bizim de 20. Haftamiz 8 Aralık beklenen doğum tarihi Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah hepimize..

20.haftada detaylıultrason yaptırdık, cinsiyetimiz kız 👧🏻 Vitaminleri içmeye, beklemeye devam ☺️ 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim. İzmir’deyim. Hepimize Allah kolaylık versin 🙋🏻‍♀️

Deletedmom3342 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve 19 haftalık hamileyim 🥰 RABBİM hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻