Eyomi48 bizim de kesemizde kanama vardı çok şükür geçti inşallah sizin de geçer sıkmayın canınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻

Busrasezer banada 12. Haftalıkken Errkek , 15haftalıkken kız gibi dedi ama açmamıştı bacaklarını16 haftalıkken gittiğimde %99 kız dedi. Bakalım hayırlısı 🤗 detaylıya girmeden güvenemiyorum.

Eyomi48 bana da bugün dedi doktorum bebeğin eşinde kanama alanları bar 2 yerde ama çok küçük dedi . Takma kafana dedi ama İnsan üzülüyor inşaallh sorunsuz sıkıntısız şu süreçleri atlatırız da kucağımıza alıp hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde büyütüp güzel günlerini görürüz 🙏

ES19 canım aynısını banada dedi kanama durmuş sorun yok dedi plesanta büyürken kanayabilir böyle dedi. Ama korktum neden olur bida olurmu diye

Edayslm olmaz inşaallh birdaha 🙏 hayırlısı ile sağ Salim geçsin zaman 💜hamilelik gerçekten zor bir süreç insan her şeyi kafasına takıyor sorun küçük büyük hiç farketmeksizin. Kaç haftalıkken oldu sizin ? Şuan kaç haftalıksınız ?

ES19 valla sorun yoksa keşke demeseydi doktor diyorum kanama neden olurmuş size birşey dedimi suan 18 haftalıgız

• ES19 bunu yanıtladı.

Edayslm bizde tam 18 haftalığız . Bugün öğrendim öyle bir durum olduğunu neden olur diye sorduğum da şu şu nedenden olmuş diyemem dedi bazen olabiliyor bunun daha büyükleri olup sorunsuz gebeliği ilerleyen hastalarım oldu dedi kafana takma dedi ama işte annelik düşünmeden olmuyor 🤷‍♀️ Size bir neden söyledi mi ?

Teşekkürler arkadaşlar 🙏🙏🙏🙏kızlar mesela benim kramplarım var ama maalesef doktor çok konuştuğu için söylemeyi unutmuşum 😂😂😂😂😂 bir de benim karnın akşamları nasıl da şiş

12 gün sonra

10 Ağustos 23 .haftada yaptırcaz 🤗