❁ 2019 Aralık Anneleri ❁
Deletedmom3342 gecen hafta ilk basta kiz dedi sonra baktk icinden cknti cktik napym hazrladm her ikisinede arrk🙂
Busrasezer bizde 16+1de öğrenebildik kızımızı
Busrasezer banada 12. Haftalıkken Errkek , 15haftalıkken kız gibi dedi ama açmamıştı bacaklarını16 haftalıkken gittiğimde %99 kız dedi. Bakalım hayırlısı 🤗 detaylıya girmeden güvenemiyorum.
Deletedmom3342 canm bugb ogrendim erkek gosterdi pipjsini :)
Arassss bende aynı :) hangi hastane karar verdiniz mi
Zeynep1080 Sincan koru Hüseyin pehlivana başladım Doğum paketi aldım cnm
Edayslm bizde tam 18 haftalığız . Bugün öğrendim öyle bir durum olduğunu neden olur diye sorduğum da şu şu nedenden olmuş diyemem dedi bazen olabiliyor bunun daha büyükleri olup sorunsuz gebeliği ilerleyen hastalarım oldu dedi kafana takma dedi ama işte annelik düşünmeden olmuyor 🤷♀️ Size bir neden söyledi mi ?
- Düzenlendi
Teşekkürler arkadaşlar 🙏🙏🙏🙏kızlar mesela benim kramplarım var ama maalesef doktor çok konuştuğu için söylemeyi unutmuşum 😂😂😂😂😂 bir de benim karnın akşamları nasıl da şiş
Merhaba arkadaşlar yeni bri nickle geldim. Ben Aralık Annesi olarak. 🤗 Kimler yaptırdı detaylı ultrasonları ve nasıl geçti?
Rapunzel2019 benim bayramdan sonra 22 Ağustos’ta 23. Haftama denk geliyo tam
Duuyguum ben önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. 20+4de
10 Ağustos 23 .haftada yaptırcaz 🤗
Rapunzel2019 ben yaptirdimmmm🤗cok guzel bi duyguymus ama bizim beyfendi yüzünü gizledi haftaua yine gidicez diger herseyi cok sukur guzel cikti
Selam anneler alisverislere basladiniizmi bebisiniz icin🥰neler aliyorsunuz aralik annesi olarak biraz dusunuyorum kisa denk geldihi için 🙈
Yarın gidiyorum kızlar detaylıya inşallah sağlıklı haberlerini alırım❤️22.haftam