atesinannesi 11 ocak gibi ama tam tarihi Allah bilir tabiki
ocak anneleri burayaaaa👼
essrakenan nasil hazırlık yapıyorsun o zaman ozel polikliniklere git bence canim hem renkli goruyorsun hem cinsiyetine varana kadar soyluyor
essrakenan yarin tam 27 olucaz amin insallah canim bendede cok fazla heyecan var dogucagi zaman aklima geliyo ne yapicagimi sasiriyorum 😀😀
EsraBayraktar aynen zamanla tamamliycaz galiba yavas yavas😊
29 ocakta bizimkisi oyle gozukuyo jnsallah o tarihte dogarda oglum en buyuk hediyem o olur
atesinannesi siz neler aldiniz hazirliklar ne durumda
Haticeyildiz suan zibin banyo takımı battaniye giysileri felan cok eksikleri var bizim bebisin
atesinannesi ozele gidiyorum ama bende bsy anlamadim bu isten🙂)hazirligimj da yaparken her iki cinsiyete gidecek tarzda yapiyorum dogumda bi surprizle karsilasmayim diye ama bakalim sona dogru iice kesinlesir belki
essrakenan nerde oturuyorsun ki cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun
Haticeyildiz aynen heyecan dorukta aona dogru iice heyecanlaniyoruz bizde bir an once kucuk melegimizi gormek opmek koklamak sevmek istiyoruz
atesinannesi ben ankaradayim cnm kecioren hastanesi var ona gidiyorum
essrakenan eşimin askerlik yaptığı yer ☺
ya birsey dicem sizde boyle alt tarafta bazen kramp giriyor gibi oluyo mu
atesinannesi siz nerde oturuyorsunuz.benim kramp girmiyo oyle ama acayip bi mide yanmasi oluyor.ama bu haftalarda kramplar olabilirmis normalmis .sizinki tam olarak nasil oluyor
essrakenan boyle dusersinde kirilir ya bir yere oyle agri giriyor oturamiyorum daha bugun simdi basladi bagirarak kalktim ya istanbulda oturuyorum canim
30+1 bizimde 14 ocak gorunuyor 😊
atesinannesi hm yok bende olmuyo ama kendinizi sicak tutun usutmeyin ondan da olablr belki.
guzyagmuru masallah Allah saglicakla kucaginjza almayi nasip eder insallah😊
essrakenan belki olabilir birde gecmeyen kuru oksuruk ve burnum tikanip aciliyo ilac icmiyorum ama nasil geçirecegkm bilmiyorum cok bitkin oluyorum sabahları
atesinannesi Allah acil sifalar versin gecenlerde bende bi hastalandim grip olmusum bogazim falan sismisti.bende burnuma viks surdum cok ii geldi .balli sut icmistim bide meyve cayi yaptim.elma kabugu nar limon nane hepsini kaynattim ictim elhamdulillah simdi iim.sizede tavsiye ederim