• ocak anneleri burayaaaa👼

essrakenan nasil hazırlık yapıyorsun o zaman ozel polikliniklere git bence canim hem renkli goruyorsun hem cinsiyetine varana kadar soyluyor

essrakenan yarin tam 27 olucaz amin insallah canim bendede cok fazla heyecan var dogucagi zaman aklima geliyo ne yapicagimi sasiriyorum 😀😀

29 ocakta bizimkisi oyle gozukuyo jnsallah o tarihte dogarda oglum en buyuk hediyem o olur

atesinannesi ozele gidiyorum ama bende bsy anlamadim bu isten🙂)hazirligimj da yaparken her iki cinsiyete gidecek tarzda yapiyorum dogumda bi surprizle karsilasmayim diye ama bakalim sona dogru iice kesinlesir belki

Haticeyildiz aynen heyecan dorukta aona dogru iice heyecanlaniyoruz bizde bir an once kucuk melegimizi gormek opmek koklamak sevmek istiyoruz

ya birsey dicem sizde boyle alt tarafta bazen kramp giriyor gibi oluyo mu

essrakenan boyle dusersinde kirilir ya bir yere oyle agri giriyor oturamiyorum daha bugun simdi basladi bagirarak kalktim ya istanbulda oturuyorum canim

atesinannesi Allah acil sifalar versin gecenlerde bende bi hastalandim grip olmusum bogazim falan sismisti.bende burnuma viks surdum cok ii geldi .balli sut icmistim bide meyve cayi yaptim.elma kabugu nar limon nane hepsini kaynattim ictim elhamdulillah simdi iim.sizede tavsiye ederim