crnmr essrakenan essrakenan heycan olmaz mı 27+2yiz yatak odası yanı beşiğimiz hasthne çıkışlarımız hazır odamız da yolda ufak defek şeyler kaldı onlar da inşallah yavaş yavaş olucak Allahın izniyle 🙏🏻
Mevsim123 essrakenan heyecan gerginlik mutluluk endişe hepsi bi arada ufak tefek eşyaları kaldı hazırız sayılırız 😍 kaç hafta sizin 😂 30+2 yiz biz 😇
YamacDemirinAnnesi essrakenan heyecan korku hepsi birarada beşiği kıyafetleri biberonları banyo ihtiyaçları bezi mendilleri hepsi hazır gene vardır eksikleri yavaş yavaş alıcaz aklımıza geldikçe , çantamızı hazırlamak lazımm🤣🤣☺☺
YakupBraKl essrakenan benimde daha tam değil eksiklerim çok var sadece odası geldi banyo malzemelerini aldım gerisi hep duruyor ve heyecan çok fazla 😀😀
Haticeyildiz Butun kiyafetler hazir bu 2 hafta icindede odasini hazirlicaz sonra ufak tefek eksikler var biberon emzik bez sampuan falan onlarida hallettikmi benim isim tamamlaniyo son olarak oglusumu beklicem 😍😍
essrakenan Haticeyildiz hay masallah 😊hepsini de gule gule guzel gunlerde kullanin insallah .kac haftaliksiniz
Haticeyildiz essrakenan yarin tam 27 olucaz amin insallah canim bendede cok fazla heyecan var dogucagi zaman aklima geliyo ne yapicagimi sasiriyorum 😀😀
essrakenan atesinannesi ayy sormayin cinsiyet belli deil hala😄her gittigimde farkli bsy soyluyolar bende dogumu bekleyip gormeye karar verdim 😕
Mihribanmuharrem S_14 keseyi gördük Ewet ama kalp atışımı duyamadık doktor 7. Haftada gel dedi ben 8.haftada gidicem canım atesinannesi S_14
atesinannesi essrakenan nasil hazırlık yapıyorsun o zaman ozel polikliniklere git bence canim hem renkli goruyorsun hem cinsiyetine varana kadar soyluyor
miraceymen essrakenan bizde bu zamana kadar 11 ocak diye bekliyoduk ama bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor uzun zamandır doktor ocak çok geç aralıkda bekliycez dedi ☺
essrakenan atesinannesi ozele gidiyorum ama bende bsy anlamadim bu isten🙂)hazirligimj da yaparken her iki cinsiyete gidecek tarzda yapiyorum dogumda bi surprizle karsilasmayim diye ama bakalim sona dogru iice kesinlesir belki
essrakenan Haticeyildiz aynen heyecan dorukta aona dogru iice heyecanlaniyoruz bizde bir an once kucuk melegimizi gormek opmek koklamak sevmek istiyoruz
atesinannesi 29 ocakta bizimkisi oyle gozukuyo jnsallah o tarihte dogarda oglum en buyuk hediyem o olur
atesinannesi Haticeyildiz suan zibin banyo takımı battaniye giysileri felan cok eksikleri var bizim bebisin